Noveen UH101, 2.2 L, 20 W, 280 ml/óra, Ultrahangos, Kék-Fehér párásító - NOVEEN

9 517 Ft
Budapest
4 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11479671
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az UH101 Blue ultrahangos légnedvesítő azok számára ajánlott, akik értékelik a funkcionalitást és a hatékonyságot. A készülék LED-es háttérvilágítású gombbal van felszerelve a jobb éjszakai láthatóság érdekében. Kompakt méretének és tetszetős kialakításának köszönhetően bármilyen térben tökéletesen illeszkedik – az otthontól az irodáig. A csendes működést biztosító ultrahangos technológia lehetővé teszi, hogy alvás közben is élvezze a megfelelően párásított levegőt.

ULTRAHANGOS TECHNOLÓGIA

A modern megoldásoknak köszönhetően éjszaka is élvezet a párásító használata. Az ultrahangos technológia biztosítja a csendes munkavégzés kényelmét.

A FÚVÓKÁK IRÁNYÁNAK MEGVÁLTOZTATÁSÁNAK LEHETŐSÉGE

A mozgatható fúvóka használata lehetővé teszi a párakivezetés irányának megváltoztatását (4 pozíció – 360 fok). Ennek köszönhetően a készülék működését saját igényeihez igazíthatja.

AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁS VÍZ HIÁNYÁBAN

Ez a biztonság garanciája. A párásító maga szabályozza a vízszintet a tartályban, és a megfelelő időben leállítja a munkát.

KÖDKIMENETI SZABÁLYOZÁS

Ön döntheti el, mennyi páratartalmat szeretne. A ködkibocsátás teljesítményét igényeinek megfelelően állíthatja be.

FOLYAMATOS MUNKA AKÁR 8 ÓRÁIG

A 2,2 literes víztartály és az ultrahangos technológia biztosítja a párásító folyamatos működését akár 8 órán keresztül.

AROMATERÁPIÁS ILLATOLAJOK

Adagolhat illatolajokat, amelyek támogatják a felső légúti megbetegedések kezelését, és segítenek a fokozott idegi feszültség állapotában is.

Hogyan működik az ultrahangos párásító?

Az ultrahangos párásító ultrahang segítségével bontja le a körülbelül 1-5 um átmérőjű vízmolekulákat és köd keletkezik. A szellőztető rendszer a feltört vízmolekulákat a száraz levegőbe engedi, ahol a párolgás során a szükséges páratartalom is elérhető. Jól látható, sima és egyenletes pára távozik a készülékből. Ennek köszönhetően helyreállítja és fenntartja a helyiség megfelelő páratartalmát, 40-60% közötti szinten javasolt.
Az ultrahangos párásítók felépítése bonyolultabb, mint a gőz- vagy párolgásos párásítóké, így pontosabb páratartalom szabályozást tesz lehetővé a helyiségben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest