Oral-B iO Teens My Way, Pulzáló, 4 Üzemmód, Időzítő, Nyomásérzékelő, Kék elektromos fogkefe - Braun

43 355 Ft
Budapest
3 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11437715
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A gyermekekből tinédzserek lesznek, akiknek új kihívásokkal kell szembenézniük: fogszabályzó és annak gyűrűi, érzékeny fogíny, rossz lehelet, és sok minden más. Ideje tehát új szintre emelni a fogmosást; ehhez nyújtanak segítséget az Oral-B iO My Way elektromos fogkefe kiváló tulajdonságai (12 éves kortól).

A fogászati eszközök ihlette kerek fogkefefej és a mikrovibrációt kibocsájtó sörték a professzionális tisztaság érzését nyújtják minden fogmosásnál, miközben kímélik a fogakat és a fogínyt. Emellett tartozik hozzá egy, a fogorvosok által kifejlesztett, a nehezen elérhető területek célzott tisztítását elősegítő fogkefefej is. Ez az elektromos fogkefe nagyszerű választás a tinédzserek számára, akár viselnek fogszabályzót, akár nem.

Tinédzsereknek tervezett modell, mely az oral-b forradalmi io technológiájával a professzionális tisztaság érzését nyújtja minden egyes nap.


A gyengéden tisztító fogkefefej óvja az érzékeny fogakat és a fogínyt, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a káros bakteriális lepedéket.

Tartalmaz egy, a nehezen elérhető területek (pl. a fogszabályzó és a fogak közt) célzott tisztítására szolgáló fogkefefejet is.

4 okos üzemmóddal rendelkezik, hogy személyre szabott fogmosást tegyen lehetővé: mindennapos, fogfehérítő, érzékeny, rendkívül érzékeny.

Az okos nyomásérzékelő piros, fehér vagy zöld színnel jelzi, ha túl erősen, túl gyengén vagy megfelelő erősséggel mossa a fogát.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest