Ezt a hirdetést archiválták.

Oral-B iO Series 7N Sapphire Blue, Felnőtt, Forgófejes, 5 Üzemmód, Sötétkék elektromos fogkefe - Bra

Budapest
1 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11423714
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A legjobb tisztítás az Oral-B-től a forradalmi mágneses technológiának köszönhetően, az extra csendes és kíméletes tisztítási élmény érdekében.

100%-kal egészségesebb íny 1 hét alatt az Oral-B egyedülálló kerek kefefejének és a gyengéd mikrorezgéseknek köszönhetően.

Az interaktív kijelző lehetővé teszi a személyre szabott fogmosást a jobb tisztítási eredmények érdekében, és emlékeztet a kefefej cseréjére.

Ne hagyjon ki egy területet sem

A mesterséges intelligencia felismeri az egyéni fogmosási stílust, és segít minden fog egyenletes megtisztításában

5 intelligens tisztítóprogram a személyre szabott tisztításhoz

Napi tisztítás, érzékeny, ínyápolás, mélytisztítás és fogfehérítő.

Extra ínyvédelem az intelligens nyomásszabályozásnak köszönhetően

Zölden világít, ha a nyomás optimális, és piros lámpával figyelmeztet a túl nagy nyomásra.
Gyors és elegáns töltés: A mágneses töltőállomás kb. 3 óra alatt teljesen feltölti a fogkefét.

Az új Oral-B iO meghalad minden elvárást, amelyet csak el tud képzelni a fogmosással és a tökéletes szájhigiéniával kapcsolatban.

Az Oral-B iO innovatív, mágneses hajtórendszere pontosan annyi energiát juttat a sörtehegyekhez, amelyek gyengéd mikrorezgésekkel fogról fogra csúsznak a hatékony és kellemes tisztítási élmény elérése érdekében. Élvezze a frissesség érzését minden nap, mintha fogorvosnál járt volna!

Az Oral-B iO segít megvédeni az ínyt a túlzott nyomástól.

Az új intelligens nyomásszabályozó piros lámpával figyelmeztet túl nagy nyomás esetén, és zölden világít, amikor az optimális nyomást használja. Az interaktív kijelző megkönnyíti a navigációt a kefefej különféle funkciói és beállításai között. Válasszon a különböző tisztítási módok közül, és személyre szabott fogtisztítást kap valós időben, valamint emlékeztetőt a kefefej cseréjére. A vizuális időzítő tájékoztatást nyújt az ajánlott 2 perces tisztítási időről. A fogkefe reggel üdvözöl és mosolyt csal a fgmosás után a kiváló eredmények érdekében.

Az új alkalmazás először kínál interaktív 3D-s grafikát, míg az Oral-B iO a mesterséges intelligenciának köszönhetően felismeri egyéni tisztítási technikáját. Tapasztalja meg a fogmosás élményét, amely most örömet szerez!

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest