Lafe LAFCZA45865 CEG-0010.1 max. 650 W, 0.6 l Fehér vízforraló

4 230 Ft
Budapest
2 napja, 22 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12034717
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az utazási vízforraló tökéletes ajánlat minden utazó számára. Kényelmes, ha saját forrása van a forralt víznek. A készülék a gyerekekkel utazó szülők számára is kiváló – a meleg tea pillanatok alatt elkészül, anélkül, hogy elhagyná a szállodai szobát. A Lafe készülék nagy teljesítményének köszönhetően gyorsan felforralja a vizet, a vízforraló kis méretei, valamint a hozzá tartozó csészék és teáskanálok pedig tökéletes utazókészletet alkotnak.

Társa útközben
A vízforraló kompakt méretei azt jelentik, hogy a készülék nem foglal sok helyet, és könnyen elfér egy bőröndben vagy utazótáskában. Az utazási vízforralókban népszerű 600 ml-es űrtartalom lehetővé teszi, hogy körülbelül 2 csésze italhoz elegendő mennyiségű vizet forraljon. Élvezze a forró kávét vagy teát a kempingben reggeli közben. A Lafe vízforraló vezérlőlámpával rendelkezik, amely még kényelmesebbé teszi a készülék használatát.

Tökéletes turisztikai készlet
A vízforralóra erősített két csészéből és teáskanálból álló készlet mindig nálad lehet, így nem kell egy teáscsésze miatt aggódnod. Mostantól még élvezetesebb lesz az utazás.

Automatikus kikapcsolás
A Lafe vízforraló speciális túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, amely akkor aktiválódik, ha a készüléket víz nélkül véletlenül bekapcsolják. Egy további kényelmes funkció, az automatikus kikapcsolás minden bizonnyal nagyszerű lesz utazás vagy kempingezés során.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest