Ezt a hirdetést archiválták.

Concept RK2383 1.7 L, 2200 W Vörös elektromos vízforraló

Budapest
1 hete

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11371044
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az RK2383 vízforralóval akár 7 csésze kedvenc forró italát is elkészítheti. Nagy vízjelzővel rendelkezik, így tökéletes rálátása van a vízforralóban lévő víz mennyiségére. Ugyanakkor a főkapcsoló jelzőlámpaként szolgál, amely pirosan világít minden alkalommal, amikor a vízforralót bekapcsolják.

Márkás STRIX csatlakozó

Az RK2383 vízforraló brit márkájú STRIX csatlakozóval van felszerelve, amely garantálja a legmagasabb minőséget és meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Egyszerű kezelés és könnyű karbantartás

A vízforraló egy gombbal van felszerelve, amely megkönnyíti a fedél kinyitását, valamint egy nagy töltőnyílással a kényelmes vízöntéshez. A sima fenék rejtett fűtőtesttel megakadályozza az üledék felhalmozódását. A szűrő kivehető, így bármikor tisztítható. Szintén praktikus a teljesen elforgatható talp, ahol a felesleges vezeték tárolható, amelyre tetszőleges szögben helyezheti a vízforralót.

Első a biztonság

A vízforraló hármas biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ez biztosítja, hogy a vízforraló automatikusan kikapcsoljon, amikor eléri a forráspontot, ha leveszi az alapról, vagy véletlenül bekapcsolja, amikor üres. Csúszásmentes lábakkal is rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest