Maestro MR-071 1 l, 1000 W Fekete-Beige elektromos vízforraló

10 805 Ft
Budapest
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11161755
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Maestro MR-071 1 literes elektromos vízforraló kiváló választás minden háztartás számára, ahol gyors és hatékony vízforralásra van szükség. Ez a kompakt és elegáns készülék nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet konyhának. A fekete és bézs színű dizájnja könnyen illeszkedik a különböző konyhai berendezésekhez és dekorációkhoz, így az otthona modern és harmonikus benyomást kelt.

A Maestro MR-071 elektromos vízforraló 1000 wattos teljesítményének köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan melegíti fel a vizet. Nem kell hosszasan várnia, hogy egy csésze teát vagy kávét készítsen, vagy forró vizet öntsön fel egy instant leveshez vagy zabkásához. Ezzel a készülékkel pillanatok alatt elérheti a forró vizet, így időt és energiát takaríthat meg.

Az MR-071 vízforraló kényelmes használatot kínál a könnyen kezelhető gombjaival és egyértelmű kijelzőjével. A 1 literes űrtartalma elegendő ahhoz, hogy több csészényi forró vizet készítsen egyszerre, így egyszerűen kiszolgálhatja a családját vagy vendégeit. A készülék acélból készült belső része könnyen tisztítható, és a vízkőképződést is minimalizálja, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Az Maestro MR-071 elektromos vízforraló nemcsak a funkcionalitása és teljesítménye miatt népszerű, hanem a megbízhatósága miatt is. A minőségi anyagokból és tartós kivitelezésből eredően hosszú éveken át szolgálja Önt, így garantáltan jó választás a mindennapi kényelem és kényeztetés számára. Bízza rá a vízforralás feladatát a Maestro-ra, és élvezze a gyors és egyszerű forró víz biztosította előnyöket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest