Ariete Vintage 2878 140/250ml zöld tejhabosító

25 699 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8103929
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ariete Vintage 2878 140/250ml zöld tejhabosító

Az Ariete Vintage tejhabosító az új generációs tejhabosító, amely összekeveri kedvenc forró és hideg italait: egyetlen gombnyomással felmelegít és habosít. Tejhabosító és forró italok keverője, de hideg italok, például jegeskávék, turmixok, habosított tej stb. keverője is.

A cappuccino habverő akár 140 ml tejet is felhabosít, a botmixer pedig akár 250 ml folyadékot is összekever. A kifolyócső ideális a tartalom könnyű kiöntéséhez. A tapadásmentes belső bevonat könnyen tisztítható egy egyszerű szivaccsal, készen áll egy új ital elkészítésére. Az Ariete ikonikus és funkcionális termékeket készít: a Vintage Line ötvözi az olasz dizájnt a könnyű használhatósággal, ami a reggeliző termékek terén vezető Ariete védjegye.

Az Ariete Vintage tejhabosító az új generációs tejhabosító, amely összekeveri kedvenc forró és hideg italait: egyetlen gombnyomással felmelegíthető és habosítható.
MULTIFUNKCIÓ: tejhabosító és forró italok keverője, de hideg italok, például jeges kávék, turmixok, habosított tej stb. keverője is.


VERSATILITÁS: a cappuccino habverő akár 140 ml tejet is habosít, a botmixer pedig akár 250 ml folyadékot is kever. A kifolyócső ideális a tartalom könnyű kiöntéséhez.
EGYSZERŰEN TISZTÍTHATÓ: a tapadásmentes belső bevonat könnyen tisztítható egy egyszerű szivaccsal, készen áll egy új ital elkészítésére.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest