Samsung Galaxy Tab A8, 26,7 cm (10.5"), 3 GB, 32 GB, Wi-Fi 5, Android 11, Szürke tablet PC - SAMSUNG

95 156 Ft
Budapest
3 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11615706
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagyobb kilátás egy tágasabb világra

A mindössze 10,2 mm-es szimmetrikus kerettel ellátott, 10,5"-os kijelző lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülhess a képernyőn megjelenő tartalmakban. Fedezd fel, kompromisszumok nélkül! Az epikus filmektől a szeretett hobbidhoz kapcsolódó útmutató tartalmakig, a Galaxy Tab A8 egy nagyobb, jobb képernyőn keresztül invitál egy tágasabb világba.

Klasszikus. Kortárs

Örömteli esztétikummal és egy csipetnyi vagánysággal, a Galaxy Tab A8 vibráló aurával és fiatalos megjelenéssel rendelkezik. A mindössze 6,9 mm-es, ultravékony profilú, karcsú fémvázzal rendelkező készülék szürke, ezüst és rózsaarany színben kínálja a Samsung jellegzetes táblagép-dizájnját, kiemelve annak könnyed báját.

Merülj el a dinamikus hangzásban!

A Dolby Atmos® térhatású hangzással működő négy hangszóró a hang minden részletét kivételes tisztasággal és mélységgel tárja elénk. A Galaxy Tab A8 arra készült, hogy útközben is magával ragadó élményt nyújtson, és a fiatalok által kedvelt tartalmak, játékok és tevékenységek átfogó univerzumát nyissa meg.

Hagyd, hogy magával ragadjon az erő!

A nyolcmagos processzorral, 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárolóval párosított Galaxy Tab A8 mindig készen áll arra, hogy a sebesség vagy az akkumulátor lemerülése nélkül teljesítsd a kihívást. Ments le még többet az akár 1 TB-os microSD-kártyára, és bírd a starpát a 7 040 mAh-s (tipikus) akkumulátorral és a 15 W-os gyorstöltéssel.

Videóleckék egyszerűen a Screen Recorderrel

A Galaxy Tab A8 készülékbe épített Screen Recorderrel az élő online órák rögzítése egyszerű, zökkenőmentes és mindig problémamentes. Ne ess ki egy percre sem az óráról, közvetlenül a tartalomra történő jelöléssel és a legfontosabb tudnivalók feljegyzésével. Voilà! A videólecke készen áll arra, hogy bármikor megnézhesd.

Tartsd gyermekedet biztonságban a Samsung Kids segítségével!

A Samsung Kids a gyerekeket tanulásra ösztönző, szórakoztató tevékenységekkel teli, biztonságos környezetet teremt gyermeked számára, ahol felfedezheti a világot és kapcsolatba kerülhet vele. A továbbfejlesztett szülői felügyelet segítségével korlátozhatod a játékidőt, szelektív hozzáférést biztosíthatsz az alkalmazásokhoz és egy pillantással láthatod a tevékenységeiket.

Tegyél többet és többféleképpen!

Hozd ki a legtöbbet a Samsung továbbfejlesztett többablakos élményéből. A Galaxy Tab A8-on kettéoszthatod a képernyőt, és egyszerre két dolgot csinálhatsz. Az ablak fókusza szükség szerint állítható egy egyszerű húzással, megoszthatsz tartalmakat az alkalmazások között, és akár egy értesítést is áthúzhatsz.

Maradj biztonságban a Samsung Knox segítségével!

A Samsung Knox a hardver szintjétől kezdve kizárja a behatolókat. Valós időben megakadályozza a készülék agyaként szolgáló kernel kompromittálódását. Ez a többrétegű, korszerű platform folyamatosan ellenőrzi a központi szoftvert, és ellenőrzi a készülék integritását.

Soha ne veszítsd el a fonalat

Alkalmazások folytatása más eszközökön

Folytasd ott, ahol abbahagytad, amikor csak szükséged van rá! Ha egyszerűen bejelentkezel ugyanabba a Samsung-fiókba, a két eszköz közötti szabad váltás közben anélkül térhetsz vissza a jegyzeteidhez vagy az internetes kereséshez, hogy mindent elölről kellene kezdened.


Bővítsd a látókörödet!

Másolás és beillesztés

Készíts, szállíts és érj el határokat átlépő eredményeket az eszközök közötti zökkenőmentes másolással és beillesztéssel! Akár hangulattáblát készítesz, akár információkat helyezel el PowerPoint diákra, a termelékenységed és kreatív energiád szabadabban és hatékonyabban fog áramlani.


Párosítás nélkül



Auto Sync

Hagyd, hogy kedvenc eszközeid időigényes kézi párosítása a múlté legyen. A laptopodtól kezdve a fülhallgatókon át a Galaxy Watch-ig minden olyan eszköz, amelyet párosítottál a Galaxy telefonoddal, automatikusan megjelenik a Galaxy Tab A8 Bluetooth-eszközlistájában.

 

Ne hagyj ki soha egy ütemet sem!

Auto Switch

Ne aggódj, hogy lemaradsz. Maradj a pillanatban a zenével vagy más tartalommal, amit szeretsz. Amikor hívás érkezik, a Galaxy Buds automatikusan átvált a tabletre, így azonnal fogadhatod a hívást.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest