Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 12.4" 128GB WiFi Szürke tablet - SAMSUNG

343 159 Ft
Budapest
3 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11593046
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Írjon, vázoljon és tervezzen kedvenc jegyzetelő alkalmazásában a mellékelt új, víz- és porálló S tollal – a négy divatos szín egyikében. Rögzítse mágnesesen a készülék hátuljához, hogy használatra kész legyen. A Galaxy Tab S9 FE és a Tab S9 FE+ az S Pen Creator Editiont is támogatja, így teljes mértékben szabadjára engedheti kreativitását.

A nagy felbontású 12.4 hüvelykes kijelzővel minden kedvenc tartalmat élethűen élhet át. A DCI-P3 színskálának és a beállított fényerőnek köszönhetően a részletek élesen és élénk színek széles skálájával jelennek meg, így lenyűgöző megtekintési élményben lehet része.

Élvezze a sima képeket az akár 90 Hz-ig terjedő adaptív frissítési gyakoriságnak köszönhetően. Akár kedvenc sorozatait nézi, akár a közösségi oldalakon lapozgat, akár a legújabb videót szerkeszti, a kijelző úgy alkalmazkodik, hogy a mozgás gördülékenynek és élethűnek tűnjön.

A Vision Booster biztosítja, hogy még világos környezetben is tisztán láthassa a tartalmat a lapon. Egy intelligens kültéri algoritmus érzékeli a napfényt, és ennek megfelelően tudja beállítani a színeket. Könnyedén válthat stúdió és terasz között a kontraszt- és színbeállításokkal, amelyek élénk képeket biztosítanak – még útközben is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest