D-Link E15/E AX1500 WiFi 6, Kétsávos, MU-MIMO/OFDMA, WPA3, Fehér Wi-Fi lefedettségnövelő - D-LINK

26 801 Ft
Budapest
2 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11246939
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bővítse lefedettségét a Wi-Fi 6 segítségével. Élvezze a mesterséges intelligencia támogatását.


Bővítse Wi-Fi-jét a következő generációs, 6 sebességes Wi-Fi-vel. Az E15 hihetetlenül kiterjesztett AX1500 Wi-Fi-lefedettséget kínál mesterséges intelligencia támogatással és zökkenőmentes hálóval, amely automatikusan optimalizálja a hálózatot, így megszabadulhat a fekete foltoktól és a kiesésektől az egész ingatlanban.

Azonnal bővítse Wi-Fi-hálózatát, vagy hozzon létre hotspotot

Egy gombnyomással kiterjesztheti Wi-Fi-jét bárhová, ahol szükséges, vagy létrehozhat személyes hotspotot.

OFDMA

A több eszközhöz rendelt kis adatcsomagok együtt kerülnek továbbításra, és soha többé nem kell sorba állniuk. Tökéletes a sávszélességre éhes eszközökhöz, amelyek a sávszélességért küzdenek.

AX1500 WiFi 6 teljesítmény

Mai készüléksűrű otthonokhoz tervezték. Ideális 4K-s streaminghez, VR-játékokhoz, videohívásokhoz, és minden intelligens otthoni eszköz csatlakoztatva tartásához.

Egyszerű beállítás és kezelés

Egyszerűen beállítható egy gombnyomással a WPS-en vagy az EAGLE PRO AI alkalmazáson keresztül.

Működik az AI

Az AI-alapú képességek lehetővé teszik a hálózatának, hogy automatikusan optimalizálja magát1. A szülői felügyelettel pedig biztonságos online élményt teremthet családja számára.

Bővíthető lefedettség

A D-Link Wi-Fi Mesh lehetővé teszi, hogy megbízható mesh hálózatot hozzon létre más D-Link Wi-Fi Mesh eszközökkel, amely akár 600 négyzetméteres lefedettséget tesz lehetővé

Wi-Fi hálózatának bővítése egyszerűbb, mint valaha.


Az egyszintes lakásoktól a 4 szintes, kerti teraszos házakig – egyszerűen adjon hozzá E15 Wi-Fi bővítőket meglévő hálózatához, és élvezze a kiterjesztett hálózatot, amely megszünteti a Wi-Fi holtzónákat a nehezen elérhető helyeken. A D-Link EAGLE PRO AI-val és hálótermékeivel a bővítő használatával zökkenőmentes mesh-hálózatot is létrehozhat.

Élvezze a mesterséges intelligencia nyújtotta kényelmet és a megbízható mesh hálózatot.


A D-Link R15 routerrel együtt használva élvezheti a mesterséges intelligencia funkciókat és a zökkenőmentes hálót, amely folyamatosan a legjobb Wi-Fi csatornához csatlakozik az AI Wi-Fi optimalizáló segítségével, valamint priorizálja a legkritikusabb internethasználatot az optimális online működés érdekében. stabilitást az AI Traffic Optimiser segítségével, biztosítva, hogy a legerősebb jelet és a legnagyobb sebességet mindig automatikusan eljuttassák otthona minden sarkába.

Gyorsabb és hatékonyabb, mint valaha.


A következő generációs Wi-Fi 6 tökéletes az okosotthonok számára, ahol gyors és megbízható kapcsolatra van szüksége több eszközön egyszerre. A Wi-Fi 6 erős hálózatot biztosít, amely lehetővé teszi az egész család számára a streamelést, játékot vagy munkát anélkül, hogy puffereléstől, kimaradásoktól vagy interferenciától kellene aggódnia.

Megbízható és hatékony kapcsolat.


Az E15 kétirányú MU-MIMO-val rendelkezik, hogy több egyidejű felhasználót tudjon kezelni gyorsabb adatsebességgel, a sugárformáló technológia pedig nagymértékben kiterjeszti a Wi-Fi lefedettségi területet és növeli a hálózat általános hatékonyságát.

Kövesse fel gyorsan az összes adatot, és csatlakoztasson több eszközt.


Növelje hálózati kapacitását akár 4-szeresére a Wi-Fi 6 használatával, amely 8x8 uplink/downlink, OFDMA és BSS Coloring használatával több eszközt kezel a hálózaton hihetetlen hatékonysággal. Mostantól több eszközt is hozzáadhat okosotthonához egy olyan hálózat segítségével, amelyre támaszkodhat az összes eszköz kezelésére és még sok másra.

Kényelmes fali csatlakozó kialakítás.


Az E15-öt úgy tervezték, hogy egyszerűen telepíthető, intuitívan használható legyen, és feltűnő kiegészítője legyen a háztartási dekorációnak.

A helytakarékos fali csatlakozó kialakítása tartalmaz egy WPS (Wi-Fi Protected Setup) gombot, amely lehetővé teszi a gyors beállítást, és egy vizuális Wi-Fi jeljelzőt, amely segít megtalálni az optimális helyet otthonában. Az E15 praktikus Gigabit Ethernet porttal is rendelkezik, ha vezetékes csatlakozásra van szüksége.

Legyen védett az online fenyegetésekkel szemben.


A magánélet fontosabbá vált, mint valaha. A WPA3 technológia a legújabb biztonsági szabvány, amely erőteljes 128 bites titkosítást használ, hogy megvédje kapcsolatait az illetéktelen hozzáféréstől, így nyugodt lehet az interneten.

Zöld technológia, amely kíméli az akkumulátor élettartamát.

A Target Wake Time (TWT) automatikusan segít csökkenteni az összes csatlakoztatott eszköz akkumulátorfogyasztását azáltal, hogy meghatározza, hogy mikor és milyen gyakran van szükség átvitelre, a TWT ezután automatikusan energiát takarít meg, és segít megtakarítani az akkumulátor élettartamát az eszközökön.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest