TP-Link AC1200 Deco M4 V1 AC1200 Egész Otthont Lefedő Mesh Wi-Fi Rendszer (3-pack)

50 741 Ft
Budapest
2 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8856430
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Soha Nem Tapasztalt Wi-Fi Élmény

A Deco M4 a TP-Link Mesh technológia a legjobb megoldás otthona teljes Wi-Fi lefedettségéhez. Az egységek egymás közti zökkenőmentes kommunikációja teszi lehetővé az eddigiekhez nem hasonlítható hálózati élményt.

Teljes Lefedettség

Számolja fel a gyenge lefedettségű területeket otthonában. A Deco biztosítja a stabil kapcsolatot. Több lefedettséget szeretne? Egyszerűen adjon hozzá egy másik Deco-t.

Fennakadásmentes Roaming Az Egész Otthonában

A Deco egységek egy egységes hálózatot alkotnak. A Deco M4 egységei közötti átkapcsolás gyors és folyamatos. Az eszközök észrevétlen kapcsolnak át amint az egyiktől távolodik és a másikhoz közeledik a kliens eszközzel.

Nincs Több Pufferelés

Belefáradt a véget nem érő töltőképernyőkbe? Az klienseszközök állandóan növekvő sávszélesség igénye miatt Önnek szüksége van egy olyan hálózatra mely megtud felelni az elvárásoknak. A 802.11ac vezeték nélküli technológia háromszor nagyobb sebességet tesz lehetővé mint a korábbi generációs routerek. A Deco több mint 100 eszköz számára biztosítja a fennakadásmentes kapcsolatot.

2 az 1-ben: Router És Hozzáférési Pont

A Deco M4-ben számos rugalmas funkció elérhető mely lehetővé teszi, hogy az eszköz routerként vagy hozzáférési pontként üzemeljen.

Hangvezérlés

Párosítsa Alexa-val a Deco M4 vezérlését így egyszerű hangutasításokkal tehet módosításokat. Élvezze a kényelmes életet. (Alexa egyenlőre nem tud magyarul, angol nyelven vezérelhető)

Egyszerű kezelés

Kezelje Deco eszközeit telefonos alkalmazás segítségével akár távolról. Felügyelheti a csatlakoztatott eszközöket. Kezelheti az eszköz prioritást vagy vendéghálózat beállításait és még sok más opciót.

App-alapú telepítés

A Deco M4 telepítése gyors és egyszerű. Töltse le a Deco alkalmazást, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Hatékony Szülői Felügyelet

A könnyen kezelhető szülői felügyelet segít, hogy biztonságban tudhassa gyermekeit az online térben.

 


A Deco egy egységes rendszer otthonának teljes lefedettsége érdekében, mely felszámolja a gyenge jelminőségű pontokat lakásában.

A fejlett Deco Mesh technológiával az eszközök öszehangolt működése egy egységes otthoni hálózatot alkot. A készülékek automatikusan és fennakadás mentesen átkapcsolnak a Deco-k között mikor ön valamelyiktől eltávolodva egy másik Deco közelébe lép a kliens eszközzel.

A Deco M4 gyors és stabil csatlakozást tesz lehetővé akár 1167 Mbps sebességgel, és kompatibilis a legtöbb modemmel és internet szolgáltatóval.

A Deco képes kezelni akár a legkomolyabb hálózati forgalmat is, így akár több mint 100 eszköz számra képes fennakadásmentes internet elérést biztosítani.

A szülői felügyelet opció korlátozza az interneten töltött időt és blokkolja a nem megfelelő weboldalakat az gyermekek számára készített egyedi profilok szerint.

A telepítés könnyebb, mint valaha, a Deco alkalmazás segíti Önt a beállításban.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Laptop, notebook, netbook felvásárlás
    Budapest
    Laptop, notebook, netbook felvásárlás készpénzért magas áron. Amennyiben önnek már nincs rá szüksége, van gyorsan szeretné eladni mi felvásárlójuk. Akár azonnali - helyszíni készpénzkifizetéssel. Garanciális laptop felvásárlása: www.fevasarlas-keszpe...
  • laptop vétel korekt áron, azonnal
    Budapest, +40km
    Felvásárolom használt laptopját. Laptop, notebook, netbook felvásárlás készpénzért magas áron. Amennyiben önnek már nincs rá szüksége, van gyorsan szeretné eladni mi felvásárlójuk. Akár azonnali - helyszíni készpénzkifizetéssel. www.felvasarlas-keszp...
  • HP Elitebook 8460p (LG743EA)
    Budapest
    Eladó kifogástalan állapotú, jól működő HP Elitebook 8460p. Megtekinthető és átvehető előre egyeztetett időpontban Budapesten vagy Érden. Csomagküldés megoldható, megbeszélés alapján. Érdeklődni napközben üzenetben, esti órákban telefonon. HP Elitebo...
    59 500 Ft
  • Kyocera Ecosys M2535DN lézernyomtató
    Budapest II. kerület, Érd
    Eladó a képeken látható Kyocera Ecosys M2535dn (1102PN3NL0) típusú használt nyomtató. A készülék kiválóan működik. Másol, nyomtat, szkennel, faxol. Megtekinthető és átvehető előre egyeztetett időpontban Budapesten vagy Érden. Csomagküldés megoldható,...
    79 900 Ft
  • Fujitsu B22W-7 monitor
    Budapest XII. kerület, Érd, Galgóczy köz
    Eladó a képeken látható Fujitsu B22W-7 típusú használt monitor. 2 db van még belőle ezen az áron. A készülékek kiválóan működnek. Használatból eredő nyomok (apró karcolás a műanyag kereten, műanyag keret minimális elszíneződése) helyenként fellelhető...
    18 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest