ASUS ZenWiFi AX hibrid (XP4) AX1800 WiFi 6 Fehér Mesh WiFi rendszer (1-pk)

52 441 Ft
Budapest
3 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8856424
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A ZenWiFi AX Hybrid rendszer egy pár ASUS AX1800 WiFi útválasztót tartalmaz beépített 1300 Mb/s HomePlug AV2 elektromos hálózattal. Egyedülálló technológiákkal rendelkezik, amelyek szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatot biztosítanak otthonában vagy kívül!

Ideális vastag falak leküzdésére


A ZenWiFi AX Hybrid ötvözi a WiFi és a powerline technológiákat, ideális megoldást kínálva olyan otthonok számára, ahol vastag vagy fém erősítésű falak vannak, amelyek WiFi backhaul problémákat okoznak. A mesh hálózat backhaul-adatai elektromos vezetéken keresztül továbbíthatók otthona elektromos vezetékein keresztül, így az otthoni eszközök teljes AX1800 WiFi 6 sebességgel tudnak csatlakozni. A HomePlug AV2 MIMO szabvány majdnem 2X gyorsabb*, mint az előző szabvány.

WiFi 6 - Valódi 8K Streaming

A ZenWiFi AX Hybrid a legjobb fokozatba helyezi WiFi-jét! Akár 1800 Mbps teljes sávszélességével akár 1,4-szer gyorsabb*, mint a WiFi 5 routerek.

Az Instant Guard biztonságossá teszi a nyilvános WiFi-t

Az ASUS Instant Guard a ZenWiFi AX Hybrid erejét használja fel, hogy sziklaszilárd VPN-biztonságot adjon az Ön által használt nyilvános WiFi-kapcsolatokhoz. Segít megvédeni személyes adatait, például hitelkártyaadatokat, üzleti adatokat, e-maileket és még sok mást.

Rugalmas hálózati elnevezés

A ZenWiFi egyedülálló módon lehetővé teszi a WiFi hálózatok elnevezésének kiválasztását: egyetlen név mindenhez, vagy külön nevek minden frekvenciasávhoz. A választás a tiéd!

Smart Looks for Smart Homes

Az ASUS ZenWiFi AX Hybrid tökéletesen működik az intelligens otthoni szolgáltatásokkal, beleértve az Amazon Alexa rendszert is.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest