TP-Link Deco M9 Plus V1 AC2200 Okos Otthon Mesh Wi-Fi Rendszer (1-pack)

50 600 Ft
Budapest
2 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8856449
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Deco a legegyszerűbb módja annak, hogy biztosítsa az erős Wi-Fi jelet otthonának minden sarkában, akár 604m2-en. Élvezze a gyors és biztonságos Tri-Band Wi-Fi-t, függetlenül attól, hogy hány eszköz van felcsatlakozva a hálózatra. A Deco M9 Plus összekapcsolja és csomópontként vezérli az intelligens otthoni eszközöket.

Több mint vezeték nélküli hálózat

Három különálló sáv biztosítja a szupergyors, stabil csatlakozást az összes eszköz számára minden egyes szobában. Tapasztalja meg a fennakadásmentes internetezés élményét a AC2200 Wi-Fi rendszerrel. Melyet nem pusztán egy, hanem két egymástól független 867 Mbps sebességre képes 5G-s hálózat tesz lehetővé a 400Mbps sebességgel üzemelő 2.4G-s hálózaton felül. Ezen hálózatok támogatják egymást amennyiben a forgalom megkívánja, így érve el az állandó kiváló jelminőséget.

Teljes lefedettség

Számolja fel a gyenge lefedettségű területeket otthonában. A Deco biztosítja a stabil kapcsolatot. Több lefedettséget szeretne? Egyszerűen adjon hozzá egy másik Deco-t.

Nincs több pufferelés

Belefáradt a véget nem érő töltőképernyőkbe? Az klienseszközök állandóan növekvő sávszélesség igénye miatt Önnek szüksége van egy olyan hálózatra mely megtud felelni az elvárásoknak. A 802.11ac vezeték nélküli technológia háromszor nagyobb sebességet tesz lehetővé mint a korábbi generációs routerek. A Deco több mint 100 eszköz számára biztosítja a fennakadásmentes kapcsolatot.

Fennakadásmentes roaming az egész otthonában

A Deco egységek egy egységes hálózatot alkotnak. A Deco M9 Plus egységei közötti átkapcsolás gyors és folyamatos. Az eszközök észrevétlen kapcsolnak át amint az egyiktől távolodik és a másikhoz közeledik a kliens eszközzel.

Otthonának intelligens csomópontja

A Deco M9 Plus intelligens otthoni hubként működik, összekapcsolja az összes eszközét egy könnyen használható applikáció segítségével. Beállításokat eszközölhet Zigbee, a Bluetooth és a Wi-Fi eszközök között. Élvezze a varázslatot minden szobában a Deco M9 Plus-al.

Széles körű kompatibilitás

A Deco által támogatott a GE és Kwikset és más vezető márkák, mely lehetővé teszi különböző okos eszközökkel való kompatibilitást. Például izzók, zárak, kamerák stb.

A bealítás csak szimplán egyszerű

Csomagolja ki a Deco-t, telepítse az alkalmazást, majd egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Deco gondoskodik a továbbiakról, néhány perc múlva bekapcsolja a hálózatot.

TP-Link HomeCareTM

A TP-Link HomeCareTM a Trend MicroTM támogatásával szavatolja a hálózat biztonságát.A beépített víruskereső segít megvédeni a rosszindulatú webhelyektől rendszerét.

Az szülői felügyelet segítségével korlátozhatják az online töltött időt, és blokkolhatják a nem megfelelő tartalmakat a gyerekek számára készített egyedi profilok segítségével.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest