TP-Link Deco X50 AX3000 WiFi 6 Mesh Wi-Fi Rendszer (3-pack)

116 798 Ft
Budapest
2 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8856448
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ultra Gyors WiFi 6 Mesh

A legújabb Wi-Fi 6 technológiával ellátott Deco egész otthont lefedő mesh Wi-Fi rendszerét arra optimalizálták, hogy a lehető legjobb lefedettséget, sebességet és kapacitást biztosítsa. Ismerje meg ezt a technológiát, és élvezze az eddig soha nem látott sebességet, és konnektivitást.

Lefedettség az egész otthonra: WiFi holtzóna gyilkos

A BSS Color és Beamforming által továbbfejlesztett tisztább és erősebb jelekkel a Deco X50 szélesebb körű otthoni WiFi-lefedettséget biztosít nagyszerű teljesítménnyel. A vezeték nélküli kapcsolatok és az opcionális Ethernet backhaul összekapcsolják a Deco egységeket, így még gyorsabb hálózati sebességet és valóban zökkenőmentes lefedettséget biztosítanak. Több lefedettséget szeretne? Egyszerűen adjon hozzá egy másik Deco-t.

Akár 4-szer nagyobb kapacitás a magával ragadó streaminghez

A WiFi 6-tal továbbfejlesztett, OFDMA és MU-MIMO technológiával rendelkező Deco X50 több mint 150 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Élvezze a hatékonyabb hálózatot, amely gyorsabban töltődik be, anélkül, hogy csökkentené a teljesítményt.

AI-vezérelt mesh: Mindig tanul, folyamatosan optimalizál

A mesterséges intelligencia által vezérelt hálóval felvértezett Deco X50 intelligens WiFi-t biztosít, amely megszakítás nélkül követi, bárhol is van. Automatikusan megtanulja a hálózati környezetet, az eszköz minőséget és a felhasználói viselkedést. A kifinomult algoritmusok számos tényezőt figyelembe vesznek, így a Deco X50 ideális mesh WiFi-t biztosít otthonában. Sétáljon végig otthonában, és élvezze a zökkenőmentes streamelést a lehető legnagyobb sebességgel.

Zökkenőmentes barangolás egyetlen WiFi névvel

A TP-Link Mesh azt jelenti, hogy a Deco egységek együttműködve egyetlen hálózatot alkotnak. Telefonja vagy táblagépe automatikusan csatlakozik a leggyorsabb Deco-hoz, ahogy otthonában mozog, így valóban zökkenőmentes WiFi élményt nyújt.

Hagyja, hogy a szakértők biztosítsák otthonát

Testreszabhatja otthoni hálózatát fokozott biztonsággal a TP-Link HomeShield beépített szolgáltatáskészletével. Akár a hálózat biztonsági réseit azonosítja, akár korlátozza a gyerekek online eltöltött idejét, vagy blokkolja a webhelyeket, a HomeShield biztosítja a hálózat teljes körű kezeléséhez szükséges eszközöket.

Gyors beállítás a Deco alkalmazással

Vegye ki a Deco-t a dobozból, telepítse az alkalmazást, majd egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Deco alkalmazás gondoskodik a többiről, és percek alatt üzembe helyezi a hálózatot.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest