Cheffinger CF-BW300: 3,5 kvart 2 az 1-ben büfé melegítő + főzőlap

22 600 Ft
Jánkmajtis
1 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12261823
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Cheffinger CF-BW300 több mint csak egy ételmelegítő; ez egy sokoldalú megoldás, amely minden étkezési élményt fokoz. 3,5 literes kapacitásával és 2 az 1-ben funkcionalitásával, mind buffet melegítőként, mind pedig melegítőlapként, ez a készülék nélkülözhetetlen minden alkalomra. Legyen szó esküvőről, születésnapi partiról vagy irodai ebédről, a CF-BW300 biztosítja, hogy az ételek finoman melegen és készre szolgálva maradjanak.

Jellemzői:
✅ Sokoldalú 2 az 1-ben kialakítás: A CF-BW300 kétféle funkciót lát el, mint buffet melegítő és melegítőlap, így rugalmasságot nyújtva a különféle konyhai igényekhez.
✅ Három eltávolítható ételestál: Minden tál saját fedéllel rendelkezik, így a felhasználók könnyen rendezhetik és hozzáférhetnek az ételeikhez. Ez a beállítás megkönnyíti a kiszolgálást és lehetővé teszi a különböző ételek kényelmes tárolását.
✅ Forgószabályzós hőmérséklet-beállítás: A készülék forgószabályzós hőmérséklet-beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a pontos hőmérsékleti szabályozást.
✅ Tartós rozsdamentes acél kivitel: A CF-BW300 tartós rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a rendszeres használatnak és a foltoknak. Ez hosszú élettartamot és könnyű karbantartást biztosít.
✅ Hordozható és kompakt: A CF-BW300 kompakt kialakítása és a kényelmes fogantyúk lehetővé teszik a könnyű szállítást és a pultokon vagy konyhaszigeteken való elhelyezést.
✅ Mosogatógépben mosható részek: A készülék mosogatógépben mosható részekkel rendelkezik, így a tisztítás gyors és egyszerű.
✅ Nagy kapacitás: 3,5 literes kapacitással és három 2,5 literes tállal a CF-BW300 alkalmas minden méretű összejövetelre.
✅ Biztonsági jellemzők: A CF-BW300 hidegen maradó fogantyúkkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák az égési sérüléseket és biztonságos használatot tesznek lehetővé.
✅ Állandó hőmérséklet-szabályozás: Az állandó hőmérséklet-szabályozási funkció folyamatos melegséget biztosít, lehetővé téve az ételek minőségének és frissességének megőrzését.
✅ Többcélú felhasználás: Az ételmelegítésen kívül a CF-BW300 melegítőlapként is használható, így különféle főzési feladatokra alkalmas.

Specifikációk:
Márkanév: Cheffinger
Szín: Króm
Anyag: Rozsdamentes Acél
Fedél Anyaga: Akril
Fogantyú Anyaga: Bakelit
Súly: 4.8 kg
Méretek: 65.03 cm x 38.1 cm x 15.24 cm
Kapacitás: 3,5 Quart
Kapacitás tartályonként: 2,5L
Teljesítmény: 300W
Maximális hőmérséklet: 175°F
Szabályozás: Forgó

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    TRAMBULIN HORGONYOK HOROG RÖGZÍTÉS 6DB. Hat horgony a trambulinokhoz: Biztonságosabbá teszik a trambulinon való ugrálást, Megszüntetik a trambulin szél okozta mozgását, Acélból készültek a kiváló tartósság érdekében. Műszaki specifikációk: Anyag: acé...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 7 órája
    7 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - ideális amatőröknek és profi paddleboardosoknak egyaránt. A deszka elején kötelek találhatók, amelyek vízi expedíciók során hordozóként szolgálnak. Minden szükséges tartozékot tartalmaz: állítható hosszúságú evező, biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 7 órája
    74 200 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - alkalmas a paddleboardozással most kezdők és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve: egy állítható hosszúságú evezővel, egy kézi pumpával, egy biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 7 órája
    83 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - az utóbbi évek slágere a vízi sportok szerelmesei körében. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve, így nem csak kényelmet, hanem biztonságot és praktikumot is nyújt minden kaland során. Tartalmazza: állíthat...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 7 órája
    95 400 Ft
  • Jánkmajtis
    KAJAK ÜLÉS SZÉK HÁTTÁMLÁVAL A FEDÉLZETEN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ Kajak ülés: kiegészítő táska - megkönnyíti, hogy mindent magával vigyen, amire szüksége van az út során: naptejet, rágcsálnivalót vagy vizet. univerzális illeszkedés - a legtöbb kajakhoz és...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 7 órája
    10 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis