RC távirányítós kaszkadőr autó akrobata zöld

10 500 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 10 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12261813
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
RC REMOTE CONTROLLED STUNT CAR ACROBATA GREEN A távirányítású autók olyan termékek, amelyeket a gyerekek és a felnőttek egyaránt élveznek.
És nagyon is jól teszik, mert az RC modellekkel való játék fantasztikus szórakozás!" De ez a modell egy kicsit más - az egész autó különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy 360 fokban forogjon! Méghozzá megállás nélkül!  A mozgatható kialakításnak köszönhetően az autó minden akadályt leküzd, ami az útjába kerül - dombok és hegyek nélkül! Az autó a különböző felületekkel is megbirkózik - mindegy, hogy fa, szőnyeg vagy fű! A kis barázdákkal ellátott gumiabroncsok biztosítják, hogy az autó szilárdan a talajon maradjon, és ne csússzon el.
Ráadásul a gumigumikat akkor is értékelni fogja, amikor a kicsi különböző háztartási felületeken szeretné vezetni az autót! Az autót egy kontrollerrel vezérelheted, és triviálisan könnyen kezelhető.
Az autó rendkívül jól manőverezhető és gyors, így a kormányzás fantasztikus szórakozás lesz! A termék főbb jellemzői: Gumigumik, amelyek nem karcolják a padlót, Négykerék-meghajtás (4x4), Az RC autó feltöltése a töltővel, Maximális sebesség 12 km/h, Könnyű kormányozhatóság.
Az autó irányítása kiválóan alkalmas a kézügyesség szórakoztató módon történő gyakorlására.
Játék közben a kisgyermeked gyakorolja a mozgékonyságot és a precíz ujjakat, valamint fejleszti a szem-kéz koordinációt.
Minden szükséges tartozék már benne van - még a szükséges elemek és az újratölthető akkumulátor is! A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így Ön és gyermeke biztosak lehetnek abban, hogy az autós szórakozást semmi sem fogja megzavarni! A távirányítós autó fantasztikus ajándék, amelynek minden gyermek örülni fog.
És még egy felnőtt is!  A készlet tartalma: Autóvezérlő Újratölthető akkumulátor AA elem x2 töltőTechnikai paraméterek: A távirányító és a távirányító a távirányításhoz szükséges: Felhasználói életkor: 6+ Méretarány: 1:28 Maximális sebesség: 12 km/h Adó frekvencia: 1:28: 2.
4 GHz Maximális adóteljesítmény: 1 dBm A modell tápellátása: d AAA 700 mAh akkumulátor 4.
8 V (tartozék) Töltési idő: A töltési idő: 8 V (tartozék): Tölthető: 3 óra Vezérlő tápellátása: (tartozék) Szín: zöld Műanyag: műanyag, gumi (gumiabroncsok)Méretek: Autó: Méretek: 16 cm x 15 cm x 7,5 cm Autó fülke: 16 cm x 15 cm x 7,5 cm: (átmérő): 12,5 cm x 6 cm x 5 cm Gumiabroncs (átmérő): 12,5 cm x 6 cm x 5 cm: Keresztmetszet: 7,5 cm Vezérlő: Méret: 15 cm x 11,5 cm x 5,5 cm A töltő kábelének hossza: 15 cm x 11,5 cm x 5,5 cm: Csomagolás: 27,5 cm x 18,2 cm x 18 cmA termék ablakkal ellátott kartondobozba csomagolva.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    TRAMBULIN HORGONYOK HOROG RÖGZÍTÉS 6DB. Hat horgony a trambulinokhoz: Biztonságosabbá teszik a trambulinon való ugrálást, Megszüntetik a trambulin szél okozta mozgását, Acélból készültek a kiváló tartósság érdekében. Műszaki specifikációk: Anyag: acé...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    7 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - ideális amatőröknek és profi paddleboardosoknak egyaránt. A deszka elején kötelek találhatók, amelyek vízi expedíciók során hordozóként szolgálnak. Minden szükséges tartozékot tartalmaz: állítható hosszúságú evező, biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    74 200 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - alkalmas a paddleboardozással most kezdők és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve: egy állítható hosszúságú evezővel, egy kézi pumpával, egy biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    83 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - az utóbbi évek slágere a vízi sportok szerelmesei körében. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve, így nem csak kényelmet, hanem biztonságot és praktikumot is nyújt minden kaland során. Tartalmazza: állíthat...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    95 400 Ft
  • Jánkmajtis
    KAJAK ÜLÉS SZÉK HÁTTÁMLÁVAL A FEDÉLZETEN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ Kajak ülés: kiegészítő táska - megkönnyíti, hogy mindent magával vigyen, amire szüksége van az út során: naptejet, rágcsálnivalót vagy vizet. univerzális illeszkedés - a legtöbb kajakhoz és...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    10 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis