Kézmozdulatokkal vezérelt jövőbeli RC autó

13 900 Ft
Jánkmajtis
2 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12261812
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
RC AUTÓ JÖVŐS AUTÓ KÉZELÜL VEZÉRT A távirányítású modellek mindenki számára fantasztikus szórakozást nyújtanak.
Gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen játszanak RC autókkal! Ez a modell azonban egy kicsit eltér a többi modelltől.
És pontosan miben különbözik? A kézmozdulatokkal való irányítás lehetősége! A speciális kézi vezérlő felejthetetlen szórakozást tesz lehetővé.
Csak a kezedet kell a megfelelő irányba mozgatnod ahhoz, hogy az autó elinduljon.
A jármű ilyen módon történő irányítása egy érdekes variáció, amely garantáltan fantasztikus játékélményt garantál.
Azonban a klasszikus autóirányítás rajongóiról sem feledkeztek meg - egy második, az RC modellekre jellemző vezérlő is jár hozzá.
A jármű irányítása rendkívül egyszerű és intuitív.
Ráadásul tegyük hozzá, hogy a modell minden irányba hajt: jobbra, balra, előre és hátra.
A FUTURE autó akár 10 km/h-ra is felgyorsul - ez minden bizonnyal elegendő sebesség ahhoz, hogy részt vegyen a barátok között szervezett versenyeken.
A modellnek van egy további funkciója is - a kipufogócsőből gőz jön ki, ami a valódi autókból kiáramló füstöt szimulálja.
E funkció aktiválásához először a mellékelt pipetta segítségével vizet kell önteni a modell tartályába, ügyelve arra, hogy ne folyjon túl.
Majd nyomja meg a megfelelő gombot a vezérlőn.
Az autó azonban más fejlesztésekkel is rendelkezik - fény- és hanghatásokkal, amelyek még érdekesebbé teszik a modellel való játékot.
A termék főbb jellemzői: Vezetés minden irányban, Fény- és hanghatások, Gyorsulásszimuláció, Két vezérlő, Maximális sebesség 10 km/h-ig.
Ez a termék nagyszerű ajándék lesz a távirányítású modellek, valamint a gyors vezetés minden kis vagy nagy rajongójának! A készlet tartalma: Távirányítású autó Klasszikus vezérlő Kézi vezérlő Újratölthető akkumulátor USB töltő x2 Vízipipetta CsavarhúzóTechnikai paraméterek:Műanyag: műanyag Felhasználói életkor: 6+ Méretarány: 1:12 Frekvencia: 2,4 GHz Töltési idő: 120 perc Maximális sebesség: 5-10 km/h Vezetési idő: kb.
20 perc Autó tápellátás: 1x 500 mAh 3,7 V-os akkumulátor (tartozék) Távirányító tápellátás: 2x AA elem (nem tartozék) Klasszikus vezérlő hatótávolság:  2x AA elem (nem tartozék) Klasszikus vezérlő hatótávolság:  1 db: A csuklós vezérlő hatótávolsága: 40 m: 15 mMéretek:Auto: 20 cm x 14 cm x 8,5 cmKontroller: 12 cm x 9,5 cm x 4 cmUSB kábel (hossza): 53 cmKiszerelés: 34 cm x 20 cm x 10 cmA termék egy ablakkal ellátott, takaros kartondobozba csomagolva.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    TRAMBULIN HORGONYOK HOROG RÖGZÍTÉS 6DB. Hat horgony a trambulinokhoz: Biztonságosabbá teszik a trambulinon való ugrálást, Megszüntetik a trambulin szél okozta mozgását, Acélból készültek a kiváló tartósság érdekében. Műszaki specifikációk: Anyag: acé...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    7 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - ideális amatőröknek és profi paddleboardosoknak egyaránt. A deszka elején kötelek találhatók, amelyek vízi expedíciók során hordozóként szolgálnak. Minden szükséges tartozékot tartalmaz: állítható hosszúságú evező, biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    74 200 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - alkalmas a paddleboardozással most kezdők és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve: egy állítható hosszúságú evezővel, egy kézi pumpával, egy biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    83 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - az utóbbi évek slágere a vízi sportok szerelmesei körében. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve, így nem csak kényelmet, hanem biztonságot és praktikumot is nyújt minden kaland során. Tartalmazza: állíthat...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    95 400 Ft
  • Jánkmajtis
    KAJAK ÜLÉS SZÉK HÁTTÁMLÁVAL A FEDÉLZETEN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ Kajak ülés: kiegészítő táska - megkönnyíti, hogy mindent magával vigyen, amire szüksége van az út során: naptejet, rágcsálnivalót vagy vizet. univerzális illeszkedés - a legtöbb kajakhoz és...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 12 órája
    10 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis