Asmodee - Cica, pizza, taco, gida, sajt társasjáték (BLU34813)

5 350 Ft
Leányfalu
2 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7387190
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
A Cica, pizza, taco, gida, sajt egy gyorsasági ritmusjáték. A játék elején minden játékos kap megadott mennyiségű kártyát, amitől meg kell próbálni megszabadulni. A játékmenet nagyon egyszerű, a képek miatt akár kisebb gyerkőcökkel is könnyedén lehet játszani, olvasni nem kell tudni hozzá. Minden játékos a körében felcsapja az előtte lévő pakli felső lapján, és a játék címének szóláncából, a következő soron lévő szót kell mondani, függetlenül attól, hogy mi van a kártyáján. Tehát a cicával kezdünk, utána jön a pizza, azt követi a taco, ami után jön a gida, végül a sort zárja a sajt, de ekkor újra kezdjük, és megint jön a cica. Ha viszont ugyanaz a figura jön fel, amit mondani is kellett, akkor mindenkinek le kell csapnia a középen gyűlő dobott lapok paklijára, aki pedig a leglassabb volt, büntetésből a paklija alá teszi a dobópaklit.



Ezen felül a csavar még a három speciális figura, a gorilla, a mormota és a narvál. Amikor bárki egy ilyet fordít fel, mindenkinek végre kell hajtani a laphoz tartozó akciót, és utána a dobópaklira csapnia. A gorilla a mellkasán dobol, a mormota az asztalon kopog a két kis mancsával, a narvál pedig bemutatja a szarvát.



Sikerült megjegyezni? Nem nehéz. Cica, pizza, taco, gida, sajt, cica, pizza, taco, gida, sajt, cica, pizza...

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu