Bavicchi Bio Fekete káposzta mag csíráztatáshoz

745 Ft
Eger
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11244125
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BIO* FEKETE KÁPOSZTA MAG CSÍRÁZTATÁSHOZ


A FEKETE KÁPOSZTA VAGY ORGANIKUS TOSZKÁN KELKÁPOSZTA A KÁPOSZTAFÉLÉK CSALÁDJÁBA TARTOZIK, A LATIN NEVE BRASSICA OLERACEA VAR. ACEPHALA.


Igen gazdag vitaminokban, például A, B, C, E és K-vitaminban, és ásványi anyagokban, például kalciumban, magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban. Antioxidánsok, fehérjék, rostok, klorofill, enzimek és aminosavak forrása.


A csírázás során az ásványi anyagok, mint pl. a kalcium és magnézium, fehérjéhez kötődnek, így biológiailag hozzáférhetőbbé válnak. A vitamin- és esszenciális zsírsavtartalma szintén megnő a csírázási folyamat alatt. A hajtások nem rostos textúrájúak, mint a kifejlett növény, hanem puhák és édesek, mint az édes zöldborsó.



100%-BAN ORGANIKUS VITAMINFORRÁS

DIÉTÁS ÉTRENDBE ILLESZTHETŐ

TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT

KÖNNYŰ TERMESZTENI

KIFEJLŐDÉSE 4-6 NAP

VEGETÁRIÁNUS TERMÉK








MIÉRT CSÍRÁZTASSUNK?


A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat.; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok.


*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból


Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.





HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK?


Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek.


Csírázás ideje: 4-6 nap

A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02









Alkalmazás:
fogyasztás előtt mossa meg a csírákat ugyanúgy, ahogy a salátákat is. Fogyasztható önmagában, joghurtban, kefirrel, szendvicsben, levesbetétként és természetesen bármilyen salátához. Enyhe, lágy és édes íze van, ami minden más ízt kiemel, amihez hozzáadjuk. Vizualitásban, textúrában és tápértékben is új dimenziókat fog nyitni. 


Összetevők:
fekete káposzta (Brassica oleracea var. acephala) mag*.


Figyelmeztetés:


Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. A termék 3 éves kortól alkalmazható. A termék alkalmazható vérhígító mellett. A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, de a termék átlagos szénhidráttartalmát/100 g (4%) bele kell számolni a diétába. A termék fogyasztható terhesség és szoptatás időszakában. Nyomokban glutént, mustárt, szóját tartalmazhat.


Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.


Cikkszám: 8003419063972

Vonalkód: 8003419063972




Vásárold meg most szuper áron Bavicchi Bio Fekete káposzta mag csíráztatáshoz termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • LOMTALANÍTÁS PADLÁSTÓL A PINCÉIG !
    Eger
    Vas hulladékot, fémet, akkumulátorokat, rossz használaton kívüli műszaki cikkeket felvásárolok. Házhoz megyek készpénzzel fizetek! Az elszállításról gondoskodom! Tel:06-20-622-0491???????? HÍVJON BIZALOMMAL! VAGY PRIVÁTBAN!...
    • Egyéb eladó - Eger
    17 órája, 7 perce
    50 Ft
  • Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - N
    Eger
    Cikkszám: 6430016139885 Vonalkód: 6430016139885 Vásárold meg most szuper áron Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségáp...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 6 órája
    10 990 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 6 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 6 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 6 órája
    890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger