Autós akadálypálya - Kruzzel

6 190 Ft
Budaörs
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11594734
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MOZGÓ ELEMEK – a pályán való áthaladás során számos akadállyal találkozik, mint például fogaskerekek és felvonóhíd. Fogadja el a kihívást, és győződjön meg arról, hogy a mentőszolgálatok időben megérkeznek. Biztos lehet benne, hogy a szórakozásnak nem lesz egyhamar vége!



4 AUTÓ + HELIKOPTER – a készlet 4 autót tartalmaz, mindegyik jármű valami másra készült. Van busz, rendőrség, tűzoltóság és egy személyautó. A sokféle autónak köszönhetően gyermeke nem fog unatkozni.



LEHETSÉGES AKADÁLYPÁLYA - a pályán való játék nemcsak fantasztikus kaland, hanem a gyermek megfelelő fejlődésének támogatására is alkalmas, ráadásul stresszoldó hatással is bír. Győzd le az akadálypályát! Játék közben a gyermek nemcsak kéziügyességét fejlesztheti, hanem a logikus gondolkodást is gyakorolhatja.



BIZTONSÁGOS - abban is biztos lehet, hogy nem feledkeztünk meg a legfontosabbról, vagyis a gyermek biztonságáról játék közben. A játéknak nincsenek éles elemei, és kellő gondossággal készült, kiváló minőségű műanyagból. Az akadálypálya végtelen szórakozást kínál az egész családnak, tele új meglepetésekkel.


MŰSZAKI ADATOK:



Szín: többszínű



Anyaga: műanyag



Mozgó alkatrészek: igen



Autók száma: 4



Méretei: 27 x 27 x 18,5 cm



Súlya: 515 g



Súlya csomagban: 752 g


TARTALOM_





Játéktábla


Rendőrautó


Tűzoltójármű


Busz


Autó


Helikopter



Tűz, baleset, esetleg egy fán ragadt macska? Segíts a rendőrségnek és a tűzoltóságnak, hogy időben célba érjenek. Légy óvatos! A látszattal ellentétben ez nem olyan egyszerű – az út tele van meglepetésekkel és akadályokkal. Csak a ravaszság és ügyesség visz el célodhoz. Ne felejtse el azt sem, hogy az iskolabusznak időben el kell juttatnia a gyerekeket az iskolába, a főnöknek pedig időben kell érkeznie egy fontos megbeszélésre.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Interaktív autós versenypálya (rendőr, tűzoltó és mentő)
    Budaörs
    Tűzbaleset, vagy esetleg egy macska, aki fába ragadt? Segítsen a segélyszolgálatoknak időben célba érni, de az út tele van meglepetésekkel és akadályokkal Csak egy kis ügyesség visz el a célodhoz. Hagyd, hogy elragadjon egy csodálatos kaland. A multi...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 8 órája
    8 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs