Xiaomi Redmi 13C 128GB 4GB RAM Dual fekete

39 390 Ft
Siófok
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12083493
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eme Xiaomi 13C okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,74" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória megfelelő lehet a nagy gamerek vagy a szenvedélyes fotósok számára. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a modern Xiaomi okostelefon 2023 óta van forgalomban.

 


Xiaomi Redmi 13C 8GB / 256GB Midnight Black mobiltelefon leglényegesebb tulajdonságai



*Ezen Xiaomi okostelefon 6,74" méretű kijelzővel van szerelve

*A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik

*8 GB RAM-mal rendelkezik

*A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja

*Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C

*A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx

*A készülék hátlapján 2 kamera helyezkedik el

*A mobiltelefon IPS 6,74"méretű képernyőt kapott

*A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 90Hz képfrissítési frekvenciája

*A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass

*A kijelző 600 Nits fényerőt nyújt

*Az alapvető funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti

*A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória biztosított

*Lehetőségünk van bővíteni a integrált memóriát Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával

*A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is

*Támogatott hálózati szolgáltatások: LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)

*A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja


Ezen Xiaomi telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni



Felejthetetlen lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,74" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, lehetővé teszi a 60 FPS-es játékok futtatását. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Xiaomi okostelefon 600 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.


Örökítsd meg a fontos pillanatokat



A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a dupla hátsó kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. Ezen Xiaomi okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk. A mélységi kamera segít rögzíteni a 3D-s modelleket, amely garantálja az optimalizált fotókat még abban az esetben is, ha a téma nagyobb távolságra helyezkedik el az objektívtől.


A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk



Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Xiaomi Redmi 13C 128GB 4GB RAM Dual - fekete
    Siófok
    Eme Xiaomi 13C okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár ját...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 19 órája
    40 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok