Bayonetta 3 (NSW) játékszoftver - Nintendo

22 118 Ft
Budapest
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11644116
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 2014-es második részt követően a Bayonetta 3 még izgalmasabb helyszínekkel és akcióval tér vissza, egy mindent elsöprő kalandjáték formájában! A legendás hősnő, Bayonetta vadonatúj helyszíneket jár be ebben a fantasztikus akció-kalandban. Új öltözékkel és ismerős hajviseletével a címszereplő boszorkánynak egy rejtélyes gonosszal kell felvennie a harcot, ikonikus pisztolyai és az időlassítás képességének segítségével. Most az ember alkotta biofegyver, a Homonculi jelenti a célpontot.

Használd Bayonetta új képességét, a Demon Masquerare-t, amely a fegyverében lakozó démonnal köti össze a főhőst, ezáltal új mozdulatok és kombók válnak elérhetővé. De mindenki kedvenc boszorkánya ezúttal olyan démonokat is meg tud idézni harc közben, mint Gomorrah, Malphas és Phantasmaraneae, hogy az összecsapások még extrémebbé és látványosabbá váljanak.

Harcolj Tokió utcáin, Kína hegyvidékén, és sok más, eddig nem látott helyszínen! Utad során a Bayonetták titkos társaságával is találkozhatsz. Bayonetta mellett ráadásul egy másik szereplő, Viola is feltűnik, egy gyakorló boszorkány, aki kardja mellett a démon Chesire segítségét is igénybe veszi a harctéren. Tárd fel az új rejtélyeket, ismerd meg Bayonetta sorsát, és azt, hogy ez a természetfeletti szövetség elég lesz-e a világ megmentéséhez!






Külső nézetes „hack & slash” akciójáték

Új helyszínek és ellenségek a legendás Bayonetta sorozat harmadik részében!

Gyors, látványos valós idejű harcrendszer

Használj kardot, pisztolyt, vagy idézz meg hatalmas démonokat a harcban!

Új karakter: Viola, egyedi képességekkel

Nagyszabású egyjátékos kampány

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest