Új, Lenovo® XT92 TWS fülhallgató szuper áron!

7 890 Ft
Budapest XVII. kerület Budapest, XVII. kerület
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11722570
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A Lenovo XT92 vezeték nélküli fejhallgatót elsősorban a játékosokat szem előtt tartva tervezték.  A Bluetooth 5.1 rendkívül alacsony, körülbelül 60 ms-os késleltetést biztosít, a dinamikus meghajtók pedig fantasztikus hangminőséget és magas szintű merülést garantálnak. A fejhallgató akkumulátorának élettartama akár 8 óra is egy töltéssel, a beépített érintőpadok pedig egyszerűvé teszik a használatát. 
Dinamikus játékmenethez készült Élvezze a kép és a hang tökéletes szinkronizálását. Az XT92 fejhallgató hihetetlenül alacsony, mindössze 60 ms-os késleltetéssel büszkélkedhet, ami gyakorlatilag nem hallható az emberi fül számára.  Mi több, az AAC és SBC kodekek jobb hangminőséget biztosítanak.
Bluetooth 5.1 A késések, lefagyások és egyéb csatlakozási problémák a múlté.  A fejlett XT92 chippel felszerelt és a Bluetooth 5.1-et támogató fejhallgató még gyorsabb és stabilabb átvitelt biztosít.  Azt is szabadon használhatja, ahogy akarja – csak balra, jobbra vagy mindkettőt egyszerre.  A fejhallgató önállóan csatlakozik az eszközeihez, így megkímélheti a párosítási fáradságtól. 
Az elmerülés, amiről mindig is álmodott Merüljön el a játékban, és érezze magát az akció középpontjában.  A dinamikus meghajtókkal és a 10 mm-es biológiai meghajtókkal ez a fejhallgató részletgazdag, nagy felbontású, természetes hangzást biztosít.
IPX4 vízállóság: Nem okoz gondot az eső vagy éppen az izzadtság miatti beázás, hogy még több helyen még többször tudd élvezni a zenéidet
Megbízható, ha beszél A Lenovóval kényelmesen beszélhet telefonon, vagy jegyzeteket cserélhet más játékosokkal.  A kiváló minőségű mikrofonok pontosan rögzítik az Ön hangját, ami az intelligens zajszűréssel kombinálva azt jelenti, hogy beszélgetőpartnerei könnyedén hallhatják Önt.  Olyan zajos helyen kell telefonálnia, mint egy zsúfolt busz? Vagy esetleg veszélyre akarod figyelmeztetni a játékbeli csapatod egy másik tagját? Az XT92-vel semmi gond! 
Lenyűgözően hosszú üzemidő Ne aggódjon, hogy a fejhallgatója a játék legizgalmasabb pillanatában lemerül.  A teljesen feltöltött XT92 akár 8 órán keresztül is működik.  Ezenkívül a mellékelt hordtáska lehetővé teszi, hogy ezt az időt körülbelül 32 órára növelje.  A fejhallgató töltése nem tart sokáig – mindössze 1,5 órát!
Kényelmes működés A fejhallgató kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes – még a telefonért sem kell nyúlnia.  Az XT92-ek felhasználóbarát érintőpadokkal vannak felszerelve, amelyekkel például beállíthatja a hangerőt, szüneteltetheti / folytathatja a lejátszást, fogadhatja / elutasíthatja a hívást, leteheti, dalokat válthat vagy aktiválhatja a hangasszisztenst.
 A szükséges fejhallgató Szeretsz hosszú órákat eltölteni kedvenc játékaiddal? Vagy gyakran hallgatsz zenét? Ez a fejhallgató rendkívül könnyű és kényelmes.  3 pár cserélhető füldugót is tartalmaznak, hogy jobban illeszkedjenek a füléhez.  Ezenkívül az XT92 kompatibilis a legtöbb Bluetooth-eszközzel és olyan népszerű operációs rendszerrel, mint az Android és az iOS. 
A doboz tartalma:
* Fülhallgatók
* Töltő tok
* Töltőkábel (USB-C)
* Cserélhető füldugó
* Használati utasítás (idegen nyelvű)
Műszaki leírás:
* Márka: Lenovo®
* Modell: XT92
* Szín: Fekete
* Meghajtó: 10 mm
* Frekvenciaválasz: 20Hz-20kHz
* Bluetooth verzió: 5.1
* Hatótávolság: 10 m-ig
* Impedancia: 32 ± 15%
* Mikrofon érzékenység: -42dB ±3dB
* Jel-zaj arány: ≥102dB
* Torzítási szint: ≤5%
* Töltő port: USB-C
* A fülhallgató töltési ideje: kb. 1,5 óra
* Üzemelési idő: akár 8 óra / akár 32 óra tokkal

Az alábbi linken a termék közel 13000 forintért rendelhető meg:
https://aktuell.hu/spd/VRMS-6973037702299/Lenovo-XT92-Gamer-Bluetooth-5-0-Vezetek-Nelkuli-Fu

Teljesen új, dobozban, az eredetinél(utolsó kép) jóval kedvezőbb áron, 7890 forintért eladó.
Foxpost , Dpd, GLS megoldható a vevő terhére! Előreutalással postán maradó levélként 1190.-
Személyes átvétel(hétköznap) a 17.kerületben, vagy az Örs vezér téren
Nézd meg további hirdetéseimet is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fogarasi Botond

  • 0630441-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest, XVII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Új,USB-s mini endoszkópos 2m-es,félmerevkábeles kamera Android okostelefon,PC-hez
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    * Tanúsítvány : CE * Lencse (mm) : 7 mm * Modellszám : 3IN1 endoszkóp * objektív : 7 mm * kábel : puha/kemény (félmerev) * HD : 640*480 * Legjobb távolság : 3 cm-től 8 cm-ig * Kompatibilis : Android / PC / MAC Speciális fókusz, ultra kis távolság a t...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 20 órája
    4 890 Ft
  • Új,vezeték nélküli,összecsukható 5.0 Bluetooth fejhallgatók micro SD kártyanyílással
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Tulajdonságok: * Szín: fekete, vagy piros * Sávszélesség: 2. 4-2. 4835 GHz * Hatótávolság: 10 m * Jel-zaj arány: -80dBm * Formátum: MP3, WMA * Csatlakozó: USB 2. 0 * Rádió: 87,5-108,0 Mhz * Fülpárna átmérője: 40 mm * Akkumulátor: 250mAh * Impedancia:...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 20 órája
    4 790 Ft
  • Új, Baseus Bowie EZ10 TWS fülhallgató  szuper áron!
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Merüljön el a zenei világban a Baseus Bowie EZ10 segítségével! A fülhallgatóval tiszta, részlet gazdag hangzást és erőteljes basszust élvezhet. A Bluetooth 5.3 felel a megbízható és gyors kapcsolatért, ultra-latenciával. Működési idejük a töltőtokkal...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 20 órája
    6 890 Ft
  • Új, Bluetooth autórádió fejegység 1 DIN, USB port/microSD/AUX, 4×60W
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Kiváló Bluetooth sztereó kiegészítő bemenettel, FM vevővel, SD kártyaolvasóval és USB támogatással MMC, MP3, Bluetooth sztereó fejegység JSD-520 Jellemzők: - Sztereó Anyaga: Alumínium és Műanyag - Feszültség: 12V - Sztereó típusa: Integrált - OSD nye...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 20 órája
    6 890 Ft
  • Új, EKSA® H12 3,5 mm-es vezetékes fejhallgató mikrofonnal(Zajszűrés, Call Center, Játék)-35%
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    EKSA számítógépes fejhallgató állítható egyirányú mikrofonnal, amely tetszőlegesen csavarható, hogy felvegye az Ön természetes hangját. A fejhallgató csökkentik a nem kívánt háttérzajt a tiszta beszélgetés érdekében, az egyedi hangolású 40 mm-es hang...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 20 órája
    5 890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fogarasi Botond

  • 0630441-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest, XVII. kerület