Ezt a hirdetést archiválták.

Samsung Galaxy Tab S9+ SM-X810N 12.4" 256GB WiFi Bézs tablet - SAMSUNG

Budapest
3 napja, 14 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11588173
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az új Samsung Galaxy Tab S9+ SM-X810N 12.4" tablet lenyűgöző élményt kínál a vásárlóknak a prémium dizájnjával és fejlett funkciójával. A készülék 12.4 hüvelykes, éles és élénk Dinamikus AMOLED 2X kijelzőjével ideális választás azoknak, akik igénylik a lenyűgöző vizuális élményt filmnézés, játék vagy munka A széles 256GB-os tárhely lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy rengeteg alkalmazást, fényképet és dokumentumot tároljanak egy helyen, így mindig könnyen hozzáférhetnek a szükséges tartalmakhoz.

A tablet gyors és hatékony teljesítményét a kifinomult hardver biztosítja. A Samsung Galaxy Tab S9+ komoly processzora és 12 GB RAM-ja lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és a zökkenőmentes alkalmazásindítást. A beépített WiFi funkció segítségével könnyedén csatlakozhat a világhálóhoz, így mindig kapcsolatban maradhat, bárhol is tartózkodik.

A Bézs színű külső nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem kiemeli a Samsung Galaxy Tab S9+ exkluzív karakterét is. A tablet könnyű és vékony kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy könnyen magával vigye bárhová, és élvezhesse a prémium minőségű szórakozást és produktivitást. A Samsung Galaxy Tab S9+ egyedülálló kombinációja a kifinomult stílusnak és a kiváló teljesítménynek, amely minden elvárásnak megfelel egy modern tablet esetében.


 

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest