Samsung Galaxy Tab S9 5G, 27,9 cm (11"), 8 GB, 128 GB, Wi-Fi 6, Android 13, Bézs tablet PC - SAMSUNG

350 012 Ft
Budapest
3 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11588164
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kristálytiszta, kényelmes képélmény a Dinamikus AMOLED 2X technológiának köszönhetően

Függetlenül attól, hogy végül a Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ vagy Galaxy Tab S9 Ultra mellett döntesz, mindegyik készen áll arra, hogy életre keltse a kreativitásodat! Mindhárom készülék Dinamikus AMOLED 2X kijelzővel rendelkezik, amely pompás látványt és színeket garantál. Ráadásul még a szemmel is kíméletes, köszönhetően a csökkentett kékfény-kibocsátásnak.

Egységes kialakítás, mert a szépség a részletekben rejlik

Mindig a legkisebb dolgok számítanak leginkább. Mint például a lebegő kamerakialakítás a hátoldalon, amely elegáns formában tárja a továbbfejlesztett kamerarendszert a világ elé. Még az oldalsó gombok és a hangszórók elrendezését is újragondoltuk, hogy még könnyebben kezelhetőek legyenek.

Élénk színek. Lenyűgöző látvány

Élvezd az élethű tartalmakat a Dinamikus AMOLED 2X kijelzőnek köszönhetően! A HDR10+ továbbfejlesztett látványnak és az akár 120 Hz-es görgetésnek köszönhetően a részletek élesek és tiszták lesznek, a színek széles skálájával és élethű fekete színekkel.

Emeld magasabb szintre az élményt mozifilmeket idéző látványvilággal!

A Galaxy Tab S9 széria magával ragadó, fotórealisztikus játékélményt nyújt a tablet nagyméretű képernyőjén a maratoni játékmenetekhez. Az élményt tovább fokozza a négy AKG hangszórós rendszer és a térhatású Dolby Atmos hangzás magával ragadó hangereje.

Az első víz- és porálló Galaxy Tab S

Ha a napod kihívásokkal teli, a tableted akkor is tartja veled a lépést. A sima fém kialakítás a legerősebb Armor Alumínium keretünkkel párosul – amely a nevéhez méltóan védelmet biztosít tabletednek az ütődések és leesések ellen. Az IP68-as besorolás pedig arról tesz tanúbizonyságot, hogy az új Galaxy Tab S szériánk már víz- és porálló kivitelben kapható.

S Pen. Erősebb, gyorsabb és jóval érzékenyebb

Újraalkottuk az S Pen eszközünket, hogy ugyanúgy IP68-as besorolású vízállósággal rendelkezzen mint a tabletünk. A táblán mutatott teljesítménye is javult, a fokozott S Pen érzékenység pedig kevesebb véletlen kattintást eredményez. A mágneses rögzítésnek és a kétirányú töltésnek köszönhetően pedig csak fel kell pattintani a töltéshez.

Fokozott láthatóság kültéren is a Képfeljavítónak köszönhetően

A Képfeljavító lehetővé teszi, hogy a képernyőt jobban lásd az igazán világos helyeken is, köszönhetően az intelligens kültéri algoritmusnak, amely érzékeli a napfényt, és igazodik hozzá. A kontraszt és a színek fokozását érintő fejlesztéseknek köszönhetően könnyedén átsétálhatsz a sötét stúdióból a világos teraszra.

Következő generációs processzor, a magasabb szintű játékélményért

A rendkívül gyors Snapdragon® 8 Gen 2 Galaxyhoz tervezett processzort úgy tervezték, hogy a bajnoki szintre emelt játékhoz méltó teljesítményt és energiatakarékosságot biztosítson. A grafikus motor élethű tükröződéseket és árnyékokat biztosít a 3D-s játékkörnyezetekben a magával ragadó játék érdekében.

Légy kreatív út közben a tartós akkumulátornak köszönhetően!

Engedd, hogy kreativitásod utat törjön a tartós akkumulátornak köszönhetően! Elegendő tartalékkal rendelkezik, hogy üzemeltesse a készüléket a nap során, s még a telefonod számára is képes energiát biztosítani, ha szükség van rá. Csak csatlakoztasd a Samsung Galaxy okostelefonodat egy USB-C kábellel, és a Gyorstöltés gondoskodik a továbbiakról.

Mentsd el az ötleteidet microSD támogatással!

Akár 1TB-os belső tárhely. Rögzítsd a mesterművedet a GoodNotes használatával, majd élj a további microSD-kártya lehetőségével, ha még nagyobb tárhelyre van szükséged a videók, zeneszámok, nagy felbontású fényképek és hasonló tartalmak számára!

Számítógépszerű használat egyetlen koppintással

Használd a Billentyűzetes tok lehetőségeit, hogy könnyedén a végére járj a teendők listájának! Teljes háttérvilágítással, funkcióbillentyűkkel és érintőpaddal támogatja a DeX-mód használatát a zökkenőmentes számítógépszerű élmény érdekében. Alkalmazás parancsikonok hozzárendelésével növelheted a hatékonyságodat, és vezeték nélkül is csatlakozhatsz más Galaxy eszközökhöz, hogy bármely képernyőn zökkenőmentesen gépelhess.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest