Todi kombiágy Bianco

125 990 Ft
Budaörs Gyár utca 2.
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7557628
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Bababútor, Szobadekoráció
Leírás
todi bianco kombiágy Szállítási idő: megrendeléstől számított 7-8 hét! A maximális helykihasználást szem előtt tartva terveztük a Bianco pelenkázóval kombinált babaágyunkat, mely 2 éves korig babaágyként, 2-8 éves kor között juniorágyként használható. A fekvőrács három magasságban állítható. A babaágy két oldala és a komód rész eltávolítása után ifjúsági heverővé alakítható, a komód pedig éjjeli szekrénnyé válhat. A babaágy átalakításához nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására. A babaágy alatt található két részes gurulós ágyneműtartó is segíti a kényelmes tárolást. A babaágy egyik oldala teljes lap, a másik pedig 2 kivehető pálcával rendelkező, bükkfából készült oldalrács, ami egészségre ártalmatlan vizes bázisú lakkal van felületkezelve. Ha szeretné egy kis színnel feldobni a bútorát, arra is van lehetősége. Nyolc színben gyártjuk a kombiágy polcbetétét, ami opcionálisan vásárolható meg: bordázott fehér, szürke, cappuccino, kék, zöld, sárga, pink, orgona színekben. A bútortestek és frontok élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.:ABS) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak. A gyerekágy lapra szerelve kerül becsomagolásra, az összeszerelési útmutatót mellékeljük, amivel könnyen összeszerelheti bútorát. A kombiágy jobbos és balos kivitelű is lehet! A Bianco bútorcsaládunk minden elemét fékezős ajtóval és teljesen kihúzható golyóscsapágyas fiókcsúszókkal ellátott fiókokkal gyártjuk. Az oldalrács és bútortest színe eltérhetnek egymástól! Méretek: külső méret: szélesség: 178 cm x magasság: 100 cm x mélység: 76 cm pelenkázólap mérete: 70 x 50 cm a matrac mérete (ami külön vásárolható): 120 x 70 cm, átalakítás után: 174 x 70 cm a kombiágy terhelhetősége kiságyként 15 kg.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.


Hasonló hirdetések

  • Todi Bianco teljes babaszoba szett - ingyenes szállítás
    Budaörs, Gyár utca 2.
    Nagyszekrény Todi Bianco Teljes Babaszoba szett A csomag tartalma: Todi Bianco nagyszekrény Todi Bianco kombiágy Todi Bianco keskeny nyitott 1 ajtós szekrény Információk az egyes termékekről: -Todi Bianco nagyszekrény: A Bianco termékek bordázott fel...
    • Bababútor, Szobadekoráció - Budaörs
    2 hete, 2 napja
    248 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.