Insta360 X3 72MP 5K 120/180FPS Ultra HD 360° Fekete sportkamera

244 642 Ft
Budapest
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10651088
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Az Insta360 X3 360 fokos videórögzítést kínál kiváló minőségben. Ideális választás lesz a dinamikus tevékenységek szerelmeseinek, kiváló képstabilizálást, számos praktikus módot és azonnali képszerkesztési lehetőségeket biztosít.

Minőség mindenekelőtt
A fényképezőgép 1/2"-os szenzorral van felszerelve, így képes éles, sima felvételek készítésére kiváló minőségben. Használja ki az 5,7K 360°-os beállítást, és mentse el a legjobb pillanatokat nem csupán emlékekre! 72MP 360° fényképezési mód is elérhető, így minden fontos pillanatot megőriz – valósághű részletgazdagsággal!

Sok lehetőség
Fedezze fel az X3 fényképezőgépben rejlő teljes potenciált a különféle beállításokkal!  Használja ki az egylencsés módot, és készítsen 4K 30FPS minőségben vagy nagy látószögű expozícióban (2,7K 170°).   Lassított felvételben is készíthet felvételeket – 4K 120FPS / 3K 180FPS. Kísérletezzen különböző módokkal, hogy a legtöbb minőséget hozza ki az átélt pillanatokból!  Próbálja ki a fenomenális Timelapse-t is, amely 360°-ban 8K osztályt biztosít.

ÉN mód
Szintén teljesen új a Me mód.   Speciális algoritmusokat használ, amelyek többek között képesek teljesen kivágni a szelfibotot a felvételekről, így remekül renderelt perspektívát biztosítanak a harmadik személyről.   Ez a beállítás 1080P 30/60 FPS minőségben képes képeket rögzíteni. Futtathatja például síelés közben – a végeredmény minden barátját lenyűgözi!

Valódi stabilitás
A képstabilitásról a megvalósított technológiák gondoskodnak.   Az aktív HDR 360°-os mód biztosítja a kiváló minőségű videók rögzítését remegés nélkül – még dinamikus tevékenységek közben is.   Ezt a FlowState Stabilization rendszer használata is befolyásolja. Van egy 360°-os Horizon Lock mód is, amely garantálja a kép valós idejű igazítását a horizonthoz.

Átgondolt tervezés
A kamerát a felhasználás széles skáláját szem előtt tartva tervezték.   Az IPX8 vízállósági besorolás még kedvezőtlen körülmények között is lehetővé teszi a használatát, vagy akár 10 méteres mélységig történő merülést (búvártok használatával akár 50 méterig – külön régi).   A készülék 2,29 hüvelykes kijelzővel, intuitív interfésszel és nagy teljesítményű, 1800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.   Ennek eredményeként élvezheti a hosszú akkumulátor-élettartamot és a magas működési kényelmet.

Csúcskategóriás hangzás
Az Insta360 X3 4 beépített mikrofont használ a kiváló minőségű, részletekkel telített hang rögzítéséhez.   A fejlett audioalgoritmusok megőrzik a környezeti hangok természetes tónusait – még pontosabban rögzítve a legszebb pillanatokat.

További új funkciók
Ezzel még nincs vége az innovatív megoldásoknak és kiegészítéseknek!  A fényképezőgépet számos olyan fejlesztés jellemzi, amelyek garantálják a funkcionalitás és a kényelem kombinációját.   Az Előfelvétel funkció lehetővé teszi 15 vagy 30 másodperces visszafelé klipek rögzítését, így nem marad le semmi fontosról.   A hurokrögzítési mód lehetővé teszi a fájlok felülírásának beállítását, ha hatékonyabban szeretné gondoskodni a szabad médiaterületről.   A Voice Control 2.0 kényelmes hangvezérlést és továbbfejlesztett Wi-Fi átvitelt biztosít, amely akár 50%-kal gyorsabb átvitelt biztosít az X2-hez képest.

A szerkesztés egyszerűbb, mint valaha
Tartalom közzétételre való előkészítése az Insta360 alkalmazásból.   AI szerkesztő algoritmusai pillanatok alatt minden paramétert és stílust az Ön igényeihez igazítanak.   Válasszon különféle effektusokat a Shot Labban, hogy megtalálja a kedvére valót.   Van egy Photo Animator mód is, amellyel egy statikus 360°-os felvételt sima, filmes animációvá alakíthatsz át.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest