Jutalmazó tábla gyerekeknek- névre szóló gravírozott,lézervágott

4 000 Ft
Bugyi
2 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9480559
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Bababútor, Szobadekoráció
Leírás
Lézervágott, gravírozott jutalomtábla kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. 5 féle kategóriában gyűjtheti a gyermek a jutalompontokat. Elsősorban asztalra, polcra tervezve, így hátulra két támasztó “ék” jár hozzá. Ha mégis falra szeretnéd akasztani, természetesen arra is van lehetőség a felső lyukak segítségével. 2 rétegből áll össze a tábla, a felső réteg tartja a jutalomkorongokat.

A termék minden esetben egyedileg készül az általad megadott paraméterekkel. A nevet, figurát és minden egyéb paramétert te magad adhatsz meg. Kérheted korongtartóval vagy anélkül is.
Rendelés www.kreativalkotas.hu

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bugyi


Hasonló hirdetések

  • Első évem – kinyitható képkeret
    Bugyi
    Rendelés leadás www.kreativalkotas.hu Lézervágott, gravírozott képkeret, mellyel végigkövetheti a család a baba első évét. 2 db 10×15 cm-es fényképhez és 12 db 5x5cm-es képhez. Elsősorban asztalra, polcra tervezve. Kinyitható / összecsukható kivitel,...
    • Bababútor, Szobadekoráció - Bugyi
    2 napja, 16 órája
    7 000 Ft
  • Baba első évem képkeret – névre szóló
    Bugyi
    Lézervágott, gravírozott képkeret, mellyel végigkövetheti a család a baba első évét. 1 db 10×15 cm-es fényképhez és 12 db 5x5cm-es képhez. Elsősorban asztalra, polcra tervezve, így hátulra egy támasztó “ék” jár hozzá. Ha mégis falra szeretnéd akaszta...
    • Bababútor, Szobadekoráció - Bugyi
    2 napja, 16 órája
    4 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bugyi