Tanító, jutalmazó tábla

4 000 Ft
Bugyi
2 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10736399
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rendelés www.kreativalkotas.hu
Sokan kérték így elkészült jutalmazó táblánk új verziója. Ezen már 6 feladat helyezhető el cserélhető lapkákkal, így akár folyamatosan variálhatók. Opcionálisan kiegészítőkkel is rendelhető mint korongtartó, névre szóló figura vagy akár célkitűző lapka.
Alapára 4000 Ft korongokkal.
Lézervágott, gravírozott jutalomtábla kicsiknek, nagyobbaknak vagy akár felnőtteknek. Elsősorban asztalra, polcra tervezve, így 2 támasztó jár hozzá. 2 rétegből áll össze a tábla, a felső réteg tartja a lapkákat, korongokat. A termék minden esetben egyedileg készül az általad megadott paraméterekkel. A nevet, figurát és minden egyéb paramétert, szöveget te magad adhatsz meg.
A tábla mérete 25x18cm.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bugyi


Hasonló hirdetések

  • Felhő névvel, dekor alap 30x20cm
    Bugyi
    Lézervágott, gravírozott alap kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A termék minden esetben egyedileg készül az általad megadott névvel. Felhasználható dekorációkhoz, de akár ajtóra névtáblának is. A tábla mérete 30x20cm. Ára 1400 Ft, megrendelhető a w...
    • Játék, Hobbi - Bugyi
    2 napja, 19 órája
    1 400 Ft
  • Persely gyerekeknek – választható figurával
    Bugyi
    Rendelés www.kreativalkotas.hu Egyedi persely gyerekeknek 3 mm vastag nyár rétegelt lemezből. Egyedi ajándékként vagy feldobni a gyűjtögetés hangulatát. Testreszabható, az általad igényelt névvel és figurával készül el, 100 féléből választhatsz. Hátu...
    • Játék, Hobbi - Bugyi
    2 napja, 19 órája
    4 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bugyi