Kálium - 90 kapszula - GymBeam

1 890 Ft
Eger
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533818
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kálium - támogatja az idegrendszer megfelelő működését, a vérnyomás egyensúlyát és az izomműködést

Bizonyára már tudod, hogy a kálium egy olyan ásványi anyag, amely elengedhetetlenül fontos szervezetünk megfelelő működéséhez. Támogatja az idegrendszer optimális működését, amely az egész testben a szervi működés szabályozásáért felelős. Ezenkívül segít fenntartani a normális vérnyomást. A sportolóknak is fokozott figyelmet kell fordítaniuk rá, mivel biztosítja a megfelelő izomműködést.

                        

Ez az ásványi anyag szintén az elektrolitok közé tartozik, amelyek a szervezet megfelelő hidratáltságát fenntartó fontos vegyi anyagok. Izzadáskor, miközben kihívást jelentő sporttevékenységet végzünk, nagy mennyiségű folyadékot veszítünk, és ebben az esetben fokozott lehet a szervezet káliumvesztesége. Ilyen esetekben elengedhetetlen, hogy a raktáraid egy jó étrenddel vagy táplálékkiegészítőkkel töltsd fel.

                           

A kálium esszenciális tápanyag, ami azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes saját maga előállítani, ezért rendszeresen pótolni kell az étrenddel. A gyümölcsök, zöldségek és hüvelyesek a leggazdagabb káliumforrások. De a táplálékkiegészítők, amelyek általában koncentráltabbak, is biztosíthatják az optimális napi bevitelt.

                               

A könnyű használat érdekében ez a termék praktikus kapszula formájában kerül forgalomba. Sőt, mi több, adagonként 300 mg kálium. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas az ásványi anyag napi bevitelének biztosítására. Hosszan tartó vagy nagy intenzitású edzés után is hasznos, hogy helyreállítsa a szervezet optimális káliumszintjét.

                                

A Kálium előnyei


káliumtartalmú táplálékkiegészítő

hozzájárulhat az idegrendszer normális működéséhez

segíthet a megfelelő vérnyomás fenntartásában

hozzájárul a megfelelő izomműködéshez

az elektrolitok közé tartozik

adagonként 300 mg káliumot tartalmaz

praktikus kapszula formában kapható

segíthet az optimális napi káliumadag pótlásában




Alkalmazás:
Fogyassz naponta 1 kapszulát.





Kálium - 90 kapszula - GymBeam

1 adag: 1 kapszula

90 adagot tartalmaz



Tápértékek

1 kapszula

*RBÉ


Kálium-citrát

784 mg

 

-Kálium

300 mg

15%


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
Kálium-citrát, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), hipromellóz kapszula.


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8588007130828

Vonalkód: 8588007130828




Vásárold meg most szuper áron Kálium - 90 kapszula - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Daily Vitamin multivitamin - 30 kapszula - PureGold
    Eger
    Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészító kapszula. Daily Vitamin egy multivitamin és ásványi anyag komplex nem kevesebb, mint 20 aktív hatóanyaggal. A termék tökéletes kombinációja az esszenciális vitaminoknak és ásványi anyagokn...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 13 órája
    1 990 Ft
  • Daily Vitamin 50+ étrendkiegészítő - 60 kapszula - PureGold
    Eger
    Alkalmazás: Fogyasszon naponta 1 kapszulát étkezés közben.   Összetevők: Étkezési zselatin, kalcium-karbonát, L-aszkorbinsav, magnézium-oxid, mikrokristályos cellulóz, béta-karotin, vas-szulfát, nikotinamid, DL-alfa tokoferil-acetát, kalcium-d-pantot...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 13 órája
    3 490 Ft
  • Electrolyte Complex étrend-kiegészítő - 120 kapszula - PureGold
    Eger
    Alkalmazás: Szedjen be naponta 3 kapszulát étkezés közben.  Összetevők: Nátrium-klorid, tri-kalcium-foszfát, viaszkukorica-keményítő, kálium-klorid, étkezési zselatin, magnézium-oxid, kalcium-karbonát, tri-kalcium-citrát, szilícium-dioxid, színezék (...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 13 órája
    2 990 Ft
  • One Daily Women étrend-kiegészítő - 60 kapszula - PureGold
    Eger
    Alkalmazás: Fogyasszon naponta 1 kapszulát étkezés közben.  Összetevők: Étkezési zselatin, mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, L-aszkorbinsav, magnézium-oxid, béta-karotin, vas-szulfát, nikotinamid, DL-alfa-tokoferol-acetát, kalcium-d-pantote...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 13 órája
    3 395 Ft
  • Kálium-Malát 250 mg - 80 kapszula - Freyagena Balance
    Eger
    Alkalmazás: Ajánlott napi mennyiség: 1x1 vagy 2x1 kapszula étkezés(ek) után. Összetevők: Kálium-malát; zselatin (kapszulahéj – kibontható) Figyelmeztetés: Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 13 órája
    4 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger