Inozin - 120 kapszula - GymBeam

4 290 Ft
Eger
1 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533814
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Inozin – funkcionális edzés előtti készítmény a maximális teljesítményért

Az Inozin egy étrend-kiegészítő, amely a legnépszerűbb edzés előtti stimulánsok közé tartozik. Ez egy teljesen természetes, az emberi szervezetben is megtalálható anyag, amely az RNS és a DNS alapvető építőeleme. Az inozin ezáltal a test összes sejtjében megtalálható.

A sejtekben számos feladatot lát el. Részt vesz többek között az izmokba és egyéb szövetekbe irányuló oxigénszállításban, miközben az ATP termelésére is hatást gyakorol, mivel adenozin jön belőle létre, amely ennek az energiaforrásnak az alkotóeleme. Az ATP feladata energiát biztosítani az izmok számára, különösen megerőltető testmozgás, például sprintelés vagy súlyemelés közben. Az inozin tulajdonságait ezáltal erő- és állóképességi sportolók, így futók, súlyemelők, erőemelők és crossfitterek egyaránt hasznosíthatják.

Az étrend-kiegészítőt alkalmazhatod edzések előtt önmagában, vagy koffeinnel, argininnel és más olyan anyagokkal együttesen, amelyek segítenek felkészíteni a szervezetet a fizikai igénybevételre. Fontos szempont, hogy a készítmény praktikus kapszula formában kapható, ami könnyű bevitelt tesz lehetővé.

Az Inozin előnyei


egykomponensű edzés előtti készítmény, ami segít felkészíteni a szervezetet a fizikai igénybevételre

szervezetünk minden sejtjében megtalálható anyag

részt vesz az oxigénszállításban és az ATP termelődésében

edzés előtti alkalmazásra

erő- és állóképességi sportolóknak egyaránt ajánlott




Alkalmazás:
Naponta 1-2 kapszulát szükséges bevenni.





Inozin - 120 kapszula - GymBeam

1 adag: 1 - 2 kapszula

120 - 60 adagot tartalmaz



Tápérték

2 kapszula


Inozin

1000 mg


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
Inozin, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), zselatinkapszula.


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8588007275765

Vonalkód: 8588007275765




Vásárold meg most szuper áron Inozin - 120 kapszula - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Krill Oil - 60 lágyzselatin kapszula - Nutriversum
    Eger
    A Krill Oil napi adagonként 1000 mg krill olajat tartalmaz. Az Omega 3 egy olyan esszenciális zsírsav, amelyet a szervezetünk önmagában nem képes előállítani, így szintje mindenképpen a külső bevitel függvénye. De mi is az a krill olaj? A krill apró,...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 15 órája
    4 990 Ft
  • Curcuma Ginger - 60 kapszula - Nutriversum
    Eger
    Kurkuma- és gyömbérkivonat-tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A kurkuma, más néven az indiai sáfrány (Curcuma longa) egy jól ismert gyógynövény, amelyet természetes kurkumintartalma miatt már évszázadok óta használ a tradícionális gyógyászat. A kur...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 15 órája
    3 190 Ft
  • Collagen Heaven - 15 g - barackos jeges tes - Nutriversum
    Eger
    Kollagén mennyország - Több, mint kollagén! A Collagen Heaven egy igen komplex, nagyon magas hatóanyag-tartalommal rendelkező készítmény. A benne található hatóanyag-mennyiségeket úgy alakítottuk ki, hogy egy teljes, összetett arzenált biztosítson az...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 15 órája
    400 Ft
  • Thermo Caps - 120 kapszula - Nutriversum
    Eger
    15 féle hatóanyagot tartalmazó diéta-támogató komplex. Kínálatunk egyik legújabb terméke a Thermo Caps kapszula egy diétatámogató komplex, amelyet 15 olyan népszerű hatóanyagból alakítottunk ki, melyeket a sporttáplálkozásban szálkásítani, vagy a min...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 15 órája
    4 990 Ft
  • L-Carnitine shot 25 ml - meggy - Nutriversum
    Eger
    Az L-Carnitine Liquid adagonként 2500 mg L-Karnitin tartarátot, vitaminokat is tartalmaz. A tartós zsírfelesleg leadás alappillérei egy kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód követése. Ebbe beletartozik az is, hogy rendszeres testmozgás bei...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 15 órája
    450 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger