Glükózamin-szulfát - 250 g - GymBeam

3 390 Ft
Eger
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533807
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Glükózamin-szulfát egy funkcionális ízületvédő, amely segít a mozgásszerv ápolásában

A Glükózamin-szulfát  egy funkcionális ízületi táplálék, amely segít a teljes mozgásszervi rendszer ápolásában. Kagylóból állítják elő, így garantálva a kapott táplálékkiegészítő kiváló minőségét. A szervezet fontos vegyületeket (glikozaminoglikánokat és glikoproteineket) termel, amelyek a porcok és a mozgásszervek egyéb részeinek építőanyagaként szolgálnak. A glükózamin természetes módon fordul elő a szervezetünkben. Rendszeres bevitele pedig megbízható módja a készletek fenntartásának. Ideális az aktív vagy szabadidős sportolók számára, akik állandóan mozgásban vannak, és akiknek az ízületei vagy porcai nagyobb terhelést kapnak. Hasonlóképpen az idősek és bárki, akinek fontos az egészséges mozgás, szintén profitálhat a glükózaminból.

A táplálékkiegészítő a glükózamin-szulfát nevű vegyületet tartalmazza, ami az ízületvédőkben leggyakrabban alkalmazott forma. Ha pedig még többet szeretnél tenni ízületeid támogatásáért, a glükózamint más aktív hatóanyagokkal, például kondroitin-szulfáttal és MSM-mel is kombinálhatod. Ez a három anyag hatékony segítséget nyújt, hogy kiélvezhesd az egészséges mozgást, és a teljes izom- és vázrendszer egészségéről gondoskodhass.

 

A Glükózamin-szulfát előnyei


funkcionális ízületvédő

segít a mozgásszerv ápolásában

remek választás időseknek, akik egészséges mozgásra vágynak

ideális olyan időszakokban, amikor nagyobb terhelésnek teszed ki ízületeidet

hobbisportolók és profik egyaránt alkalmazhatják

az MSM-mel és a kondroitin-szulfáttal való kombináció ideális




Alkalmazás:
Keverj össze 1 g készítményt 250-350 ml vízzel vagy gyümölcslével. Fogyaszd naponta 2 alkalommal.





Glükózamin-szulfát - GymBeam



Tápérték

100 g termékben


Glükózamin-szulfát 2KCL

100 g


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
100% glükózamin-szulfát 2KCL.


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8588006485493

Vonalkód: 8588006485493




Vásárold meg most szuper áron Glükózamin-szulfát - 250 g - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Joint Guard Pack ízületvédő csomag - 30 csomag - Nutriversum
    Eger
    Joint Guard Pack, a komplex havi ízületvédő csomag Elfoglalt vagy, és sokszor nem emlékszel a bevett vitaminokra? Akkor a Joint Guard komplex ízületvédő csomagot Neked találtuk ki! A komplex ízületvédő pack előnye, hogy több vitamin és tápanyag együt...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 11 órája
    8 290 Ft
  • Joint PLUS - 90 kapszula - Panda Nutrition
    Eger
    Komplex porcerősítő 11 összetevővel. A Joint PLUS egy komplex porcerősítő 11 összetevővel mely segít az ízületek egészségének megóvásában és az ízületi panaszok enyhítésében. A 11 összetevő mind klinikailag bizonyítottan kedvező hatással van az ízüle...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 11 órája
    5 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger