Epson C7500 színes címke nyomtató

3 654 552 Ft
Esztergom
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11524185
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Epson C7500 színes címke nyomtató bemutatása



A színes tekercses címkenyomtatók piacának egyik kedvence az Epson C7500 színes címke nyomtató, melyet napi 1000-3000 címke nyomtatására ajánlunk. Az Epson asztali színes matricanyomtatója költséghatékony (színenként külön cserélhető tintapatron) megoldást kínál kis mennyiségű tekercses vagy darabolt címkék előállítására.

A C31CD84012 cikkszámú Epson C7500 színes címke nyomtató kiválóan használható logisztikában (csomagolás, megfelelőségi címkézés), gyártásban (leltározás, munkafolyamat követés), kereskedelemben (termékcímkézés, promóciózás), de a vegyiparban és egészségügyben (GHS címke, gyógyszercímke) is megállja a helyét!




Költséghatékony színes címkenyomtatás kiváló minőségben!



Az Epson C7500 színes címke nyomtató a színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően költséghatékonyan képes kiváló minőségű öntapadó etikettek nyomtatására - így mindig csak az kifogyott tintapatront kell cserélnie. Az Epson pigmenttintának köszönhetően a tekercses címkenyomtatóval előállított öntapadós etikett címkék ellenállnak a kenődésnek, fakulásnak, víznek és a legtöbb folyadéknak matt műanyag (PE) címkével párosítva. 




Címkézésben csak a fantáziája szabhat határt!



A színes tintasugaras címkenyomtató használatával könnyedén elkészítheti termékeinek saját egyedi címkéit, akár úgy is, hogy minden egyes matrica különböző legyen. A Epson C7500 színes címke nyomtatóhoz mellékelt NiceLabel Starter szoftverből vagy bármilyen Windows programból (Word, Corel, Photoshop, CodeSoft, BarTender, stb.) azonnal elkészítheti a megálmodott címkét ezzel időt és pénzt spórolva, hiszen nem kell minimális gyártási mennyiséggel, költséges beállítással, gépmosással, stb. számolnia. 

Az Epson C7500 színes címke nyomtató legnagyobb előnye, hogy minden egyes etikett címke különbözhet a másiktól, így lehetővé válik a perszonalizáció - gyártási/lejárati dátum, ízesítés, kiszerelés, sorszám, stb. A tintasugaras nyomtatás egyetlen hátránya, hogy a termékcímkéken direkt színek (pl. arany) nem alkalmazhatóak. Az Epson C7500 színes címke nyomtató inkjet (tintasugaras) alapanyagok nagy választékában elérhetőek, matt és fényes stancolt és folyamatos papír mellett, műanyag (PE) etikett - tartós ragasztóval ellátott szintetikus címke, mely ellenáll a víznek, az alkoholnak, az acetonnak, az olajnak és számos vegyszernek - is elérhető.




Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét


Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Esztergom


Hasonló hirdetések

  • Epson C7500G színes címke nyomtató
    Esztergom
    Epson C7500G címkenyomtató bemutatása Az Epson C7500G színes tintasugaras címkenyomtató napi 10-30.000 etikett nyomtatására ajánlunk. Elsődleges szempont a terméknél egy költséghatékony megoldás közepes és nagy mennyiségű, színes tekercses vagy darab...
    • Vállalkozás, Ipar - Esztergom
    1 napja, 9 órája
    3 654 552 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DunaShop

  • +36 33-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Esztergom