Xtrobb akkumulátor töltő

8 990 Ft
Budaörs
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11268735
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MAGAS KOMPATIBILITÁS - a töltőt mikroprocesszor vezérli, amely a töltőáramot automatikusan a feszültséghez igazítja. Automatikus akkumulátorfeszültség-érzékelő funkcióval rendelkezik (12 V vagy 24 V) . Tökéletesen működik ólom-sav akkumulátorokkal.


KOMPLEX AKKUMULÁTORVÉDELEM - A töltő rendkívül praktikus funkciójú beépített védelmet tartalmaz rövidzárlat, túlmelegedés, nyitott áramkör, túltöltés, túlterhelés, fordított polaritás és szikrák ellen . Ezen felül a készülék automatikusan tölti az akkumulátort, ami további védelmet nyújt az akkumulátornak. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a töltőt korlátlan ideig az akkumulátorhoz csatlakoztatva hagyhatja.


KÉNYELMES ÉRINTŐ PANEL - Az egyenirányító rendkívül praktikus és intuitív kezelőpanellel rendelkezik. A működése hasonlít egy mobiltelefonéhoz, ami megkönnyíti a használatát . A panel öt gombból áll. Ezek segítségével engedélyezhetjük a védelmet, a javítási módot, a hőmérséklet érzékelést és a mikro vezérlőt. A jobb oldalon található egy külön töltőgomb, amely hosszan nyomva tartva működik.


KARBANTARTÁS / JAVÍTÁS - Az akkumulátortöltő tökéletes az akkumulátorok karbantartására is. A javítási funkciónak köszönhetően a készülék segíthet az elhasználódott vagy szulfátosodott akkumulátor javításában (a készülék nem képes megjavítani a súlyosan sérült akkumulátort, a sérült akkumulátort nem tölti fel 100%-ra).





MŰSZAKI ADATOK






fekete szín


Bemeneti feszültség: 100-240 V


Névleges teljesítmény: 12 V/8 A, 24 V/4 A


akkumulátortartomány: 6-150 Ah


teljesítmény: 130 W


Hővédelem: 65°C +/- 5°C


minimális indítási feszültség: 2,0 V


méretek (hossz/szélesség): 17/10 cm


súly: 0,70 kg







Professzionális készülék autók, motorkerékpárok, fűnyírók és motorcsónakok akkumulátorainak töltésére. Univerzális és modern töltő 12 /24 V, amely lehetővé teszi az ólom-savas akkumulátorok töltését. Rendkívül egyszerűen használható, így bárki könnyedén feltöltheti a jármű áramellátó készülékét saját maga. Intuitív érintő képernyővel és LCD kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti a paramétereket.




A töltő számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például: akkumulátorvédelem a károsodás ellen; automatikus vezérlés mikroprocesszor segítségével; automatikus feszültségérzékelés. Mivel az egyenirányító nagyon kompakt méretekkel rendelkezik és rendkívül könnyű, könnyen tárolható és szállítható: autóban, otthon, pl. szekrényben, polcon. Rendkívül kevés helyet foglal el .

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • USB autós töltő univerzális kábellal (4xUSB) - Xtrobb
    Budaörs
    A töltőt úgy tervezték, hogy egyidejűleg 4 USB aljzatról tölthesse készülékeit. A narancssárga USB-port ultragyors Quick Charge 3.0-s töltést tesz lehetővé, míg a többi port 2,1A-en működik. Ennek a kompakt készüléknek köszönhetően nem csak helyet ta...
    • Autóalkatrész - Budaörs
    1 napja, 11 órája
    2 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs