Megan Crewe elSZIGETelve c. könyve eladó!


1 napja, Könyvek - Mindszent Azonosító: 199538


Leírás:
1x olvasott, azóta polcon tárolt példány. A képeken látható állapotban eladó! Kiadási hibája pár oldalon keresztül láthatóak. Nem zavarják az olvasást, nem esik szét a könyv. Hiba fényképezve.
Egy kanadai szigeten él Kaelyn és családja. Az álmos hétköznapokból egy rejtélyes kór felbukkanása rázza fel a lakókat: egyre többen tüsszögnek, köhögnek és vakaróznak, majd furán kezdenek el viselkedni, majd belehalnak a fertőzésbe.
A sziget hamarosan teljesen elszigetelődik: a kormány elrendeli a karantént, majd leáll a telefon- a kábeltelevízió és az internet szolgáltatás, aztán már áram sincs. Egyre több a halott, Kaelyn apja, a kutatóintézet munkatársa pedig nem találja meg az ellenszert a bajokra…
Kaelyn naplót ír, amelyben megörökíti azt a kilátástalan harcot, amelyet nemcsak a sziget, hanem a föld élővilágának védelméért folytatnak, miközben ő maga is megfertőződik…
Mi következik, ha pár fiatal áll egy halálos, gyógyíthatatlan vírussal szemben? Megküzdenek-e vele vagy hiába kockáztatják az életüket?
Ár:
800 Ft
Település: Mindszent
Kategória: Könyvek
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
O.Anna

Regisztrált: 8 éve
( magánszemély )

Üzenet küldése +363...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »