Vadháló, drótfonat, kerítés, betonoszlop


2 napja, Építkezés, felújítás, javítás - Békéscsaba Azonosító: 194843


Leírás:
A vadháló többféle vastagságban és magasságban megtalálható készletünkön. Tűzihorganyzott huzalból csomózással, gépi fonással készül. Ennek köszönhetően a háló rugalmas. A legalsó és legfelső huzal vastagabb, így külön feszítőhuzal nem szükséges. A vadháló többször áttelepíthető, követi a talaj domborzati egyenetlenségeit. Jól tűri az időjárást és a terepviszonyokat. Leginkább erdők, legelők, erdészeti és vadászati területek elkerítéséhez használják.
Vastagsága lehet: 1,6/2 mm, 1,8/2,2 mm, 2,0/2,8 mm, 2,2/3,15mm
Magassága pedig 100 cm – 200 cm-ig.
Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, vezérdrótokat, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, kerítésdrótokat, tüskés drótot, vadkerítéseket, a kerítés építés minden kellékét pl.: kerítésfonattal ellátott kiskaput, nagykaput, huzalfeszítő csavart
Rengeteg terméket gyártunk és forgalmazunk a vadhálón kívül, amit egy hirdetésben nehéz lenne felsorolni, ezért kérem, látogasson el honlapunkra www.kotaji-kerites.hu oldalra, vagy telephelyünkre.
Ár:
369 Ft
Település: Békéscsaba
Kategória: Építkezés, felújítás, javítás
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
kotajidrotos

Regisztrált: 8 éve
( cég )

Üzenet küldése +363...
Hirdető weboldala
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »