AgfaPhoto Action Cam 16 MP 2K 30FPS Ultra HD Wi-Fi Fekete sportkamera

27 902 Ft
Budapest
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10651094
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

Fedezze fel az élet kalandos oldalát az Agfa Photo Action Cam REALIMOVE AC7000 kamerával! Ez a kettős képernyős sportkamera lehetővé teszi, hogy élményeit megörökítse a lehető legjobb minőségben. Az 8MP CMOS érzékelő és a 2,7K maximális videofelbontás révén valósághű felvételeket készíthet akár 2K 30fps natív felbontásban, és akár 16MP-s fényképeket is készíthet.

A kamera számos funkcióval rendelkezik, például lassított felvétellel, sorozatfelvétellel és menetrögzítő funkcióval. Az 120 fokos széles látószögű objektív révén a lehető legtöbbet hozhatja ki minden felvételből.

A csomag tartalmazza a 30 m vízálló házat, valamint egy kormánytartót és egy kapcsot, így bárhová rögzítheti a kamerát.

Az Agfa Photo Action Cam REALIMOVE AC7000 kamera könnyen használható és könnyen hordozható. A 3,7 V 750 mAh lítium elemmel rendelkező kamera könnyedén csatlakoztatható bármilyen Wi-Fi hálózathoz, és vezeték nélkül vezérelhető az X-Sport Pro alkalmazáson keresztül. A kamera további előnye, hogy legfeljebb 64 GB micro SDHC kártyával is kompatibilis, így sok-sok élményt rögzíthet anélkül, hogy aggódnia kellene a helyhiány miatt.

Tárja fel az Agfa Photo Action Cam REALIMOVE AC7000 kamera sokoldalúságát és szabaduljon fel az élmények megörökítésének lehetőségeitől! A csomag tartalmazza az összes szükséges tartozékot, hogy azonnal készen álljon az akcióra!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest