Easypix GoXtreme Enduro Black 8MP 4K 60/120FPS Ultra HD Fekete sportkamera

26 271 Ft
Budapest
1 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10651089
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék leírása:

A GoXtreme Enduro Black ideális kamera minden akciórajongó és szabadidős sportoló számára, akik nagyra értékelik a nagy felbontást és a funkciók széles skáláját. A mellékelt csuklóhoz tartozó távirányítónak köszönhetően az Enduro Black-kel filmezés rendkívül kényelmes az akciókedvelők számára is.

30 képkocka/mp-nél 2,7 K felbontást ér el, az interpoláció révén akár rendkívül éles videókat is rögzíthet 4K-ban. A sokféle tartók és kiegészítők miatt a GoXtreme Enduro Black mindenféle sporthoz alkalmas . A robusztus víz alatti háznak köszönhetően szörfösök és búvárok számára is ideális – a 30 m-es vízmélységig nincs hatással a kamerára a mellékelt házban.

2 hüvelykes kijelző és 170°-os ultraszéles látószög
A 2 hüvelykes (5 cm) nagyméretű kijelző tökéletes áttekintést biztosít a videókról és a 170°-os ultraszéles látószögű objektív. Így a GoXtreme Enduro Black lélegzetelállító perspektívát kínál a kalandokba, amikor később videókat néz.

Sorozatfelvétel és WiFi funkció
További wow effektusok érhetők el a sorozatfelvétel vagy a timelapse funkció segítségével! A beépített WiFi funkciónak köszönhetően a kamera könnyen csatlakoztatható mobil eszközökhöz, így a videók megosztása barátaival a világ minden tájáról gyerekjáték.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest