Melex N50 N1 kategórias elektromos kisteherautó EU - 1 tonna


2 napja, Tehergépjárművek, haszongépjárművek - Budapest - XIII. kerület Azonosító: 180661


Leírás:
Melex N50 tisztán elektromos N1 kategóriás elektromos kisteherautó Lengyelországból, 53 éves tapasztalattal rendelkező gyártótól. 50 km / h végsebesség, kiviteltől függően 500 vagy 1000 kg. plató terhelhetőség. Az ár az alapkivitelre vonatkozik, nettó ár, HUF-EUR függvényében változhat, állami támogatás figyelembe vételével! A fent jelölt extrák nem mindegyike része az alapfelszereltségnek, de rendelhető! Rendelhető extra tartozékok a teljesség igénye nélkül: plató, plató magasítás, zárt doboz, ponyva, elektromos fűtés, Webasto fűtés, tolató kamera, szervókormány, vonóhorog, stb.
WLTP hatótáv 105 km., 10,24 kWh lítium akkupakk.12 kW elektromos motor.

Az új Melex N.50 minden eddiginél zöldebb, biztonságosabb és intelligensebb kishaszonjármű.

Zöldebb
100%-ban elektromos: lítium akkumulátor és zéró károsanyag-kibocsátás. Az N.50 minden feladatra és vezetési helyzetre tökéletes választás, legyen az folyamatos, üzemi stop-and-go szállítási műveleteket és utolsó kilométeres szállítások.

Biztonságosabb
UNECE R12 törésteszten helytállt a típus. A biztonság N.50 zsigereiben van, olyan innovatív biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus rögzítőfék-rendszer.

Okosabb
Az N.50-t úgy terveztük, hogy lenyűgözze: kis súly, nagy hasznos teherbírás, végtelen konfigurációs lehetőség. Válasszon a nyitott platós, zárt dobozos és a robusztus, sokoldalú, horganyzott alvázunkra épített egyedi megoldások közül.
https://www.youtube.com/watch?v=1KPYW2ehlL8
Ár:
5 999 000 Ft
Település: Budapest - XIII. kerület
Kategória: Tehergépjárművek, haszongépjárművek
Felhasználó hirdetései

Jelentem kifogásolhatóként
Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
ElectroAuto

Regisztrált: 8 éve
( cég )

Üzenet küldése 0670...
Tippek vásárláshoz

Próbáld ki, nézd meg személyesen is.

Ellenőrizd az árat.

Kérdezz az eladótól sokat.

Kérj több fényképet.

További részletek »